Deformitat


Besalú, un indret ple de racons... racons plens d'història... historia plena d'anècdotes... i podria seguir.. i seguir...
Quan tinc una estona, sigui per el matí o millor cap al capvespre m'hi deixo caure... baixo per les escales que hi ha al costat del Pont dels Jueus i vaig a la vora del riu Fluvià, sempre hi han reflexes, sempre hi ha "foto".
Dons aquest dia no hi havia reflexes, fins i tot feia una mica de por baixar acostar-se a l'aigua, havia hagut turmenta, el Fluvià baixava amb color de terra fruit de les fortes pluges de riu amunt, però com he dit abans, sempre hi ha una imatge i me va encandilar aquesta, utilitzant un ull de peix per distorsionar el restaurant de manera que la seva deformitat portes la vista cap al pont, autentic protagonista de la foto.

Comentaris

  1. Tens la sort de tenir a prop Besalú, el merit d'acostar-t'hi en qualsevol circunstància amb la càmera i l'encert de saber trobar imatges especials.
    Aquesta és realment excepcional tant per la distorsió com pel tractament que has fet, aniria bé per il.lustrar un comic d'alguna historia fantàstica medieval.
    Crec que la nitidesa és perfecta i la intensitat de tots el colors m'encanta. No hi ha el reflex atractiu que busquem sempre però té la força de l'aigua cap al pont.
    Un petó,
    Mercè

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab