Entre roques i cotó...

La nit!!!! Com aneu veient, cada vegada pren mes protagonisme dins el meu treball fotogràfic.. i es que una vegada sents la necessitat de captar allò que no es veu... estàs ben fotut, doncs quant veus els resultats, t'adones que el que pot captar una càmera son visions de colors i temps que el nostre ull mai podrà veure, com l'efecte seda o una llarga exposició captant la llum paràsita a unes roques de la platja.
Com es el cas de la foto que he publicat avui, una exposició de 131 segons, be, de 130 però de vegades no filo tant prim i se m'escapa algun d'extra :) I aprofitant una miqueta de llum provinent d'un focus d'un aparcament que teníem darrera per "pintar" les roques del primer pla i la absència total de llum al cel, dons el sol feia mitja hora que s'havia amagat i la lluna encara trigaria 10 minuts a sortir... a la part del cel vaig compensar la diferencia de llum amb un degradat neutre invers de tres passos per no cremar l'horitzó i equilibrar l'exposició. La mar era realment brava i per això l'efecte seda o núvol baix es mes accentuat en aquesta foto, varem tenir que seca varies vegades el frontal de la càmera i objectius.

Canon 5D Mark II, Canon 17-40mm a 17mm, 131 seg. a f/8 ISO 100, trípode i cable disparador
Filtre singh-ray ND Gr 3, processat: Lightroom 2.6

Comentaris

  1. Hola Pere!
    Veo la foto de exposición y procesado muy bien, pero la compo la veo demasiado comprimida...tal vez sea porque ahora busco pocos elementos en mis tomas.
    Se me hace complicado leer el texto, así que persona por si lo explicas ahí.
    Un abrazo!

    ResponElimina
  2. Hola Arkaitz, gràcias por dejar tu comentario, tienes mucha razón, algo explico .. en catalan..claro..y es que hacia tan mala mar, con unas olas considerables que incluso nos obligaron a marchar antes de tiempo y tener que limpiar repetidamente la lente.. pero ya que estabamos ahi, aprovechamos para hacernos unas tomas, quizas no es la mas representativa.. pero algunas "me llenaron" ;-)

    Un abrazo.

    ResponElimina
  3. Ya me imaginaba que alguna razón habría, por eso nunca me gusta dar comentarios de cómo mejorar una fotografía compositivamente si no estoy en el lugar...
    La foto es bonita, pero últimamente busco demasiadas líneas y elementos muy dispersos...
    :-D
    Un fuerte abrazo!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab