Cova del Bisbe

Aquest cap de setmana he pogut dur a terme una de les fites que tenia pendents des de fa temps i que era fotografiar la Cova del Bisbe (La Garrotxa) per dintre i sense llum, només amb una llarga exposició, la següent foto es un dels resultats desprès de 5 segons, feta amb trípode i amb cable disparador, vaig provar amb mes exposició fins a 17 segons i varen sortir uns colors de les parets que no m'hagués pensat mai...
A banda de la dificultat de la foto en si, cal afegir la de portar el material fins allà dalt, trípode inclòs ( uns 8.5 Kgs), dons el camí no es del tot fàcil i en alguns llocs fins i tot cal grimpar una mica.
 
De camí no varen voler desaprofitar l'ocasió de la bona llum que hi havia al pont de Llierca per fer unes quantes fotos, primant la composició i enquadrament. La que segueix n'és una mosta:

Comentaris

  1. Hola!

    Muy buena esa compo de la segunda foto!!

    Original y técnicamente perfecta.

    Un abrazo!!

    ResponElimina
  2. Hola Arkaitz!
    Me alegro que te guste, la primera es el inicio de una larga serie en el interior de una cueva, sin apenas luz exterior, pero de camino aprovechamos las primeras luces para sacar el puente sin quemazones en el cielo y con el reflejo "al punto".
    Un abrazo!!

    ResponElimina
  3. Té alguna cosa especial que no sé com has aconseguit. No sé si és el dibuix que suggereix però m'agrada molt. La nitidesa, la llum, la composició..., son perfectes !
    Ei Pere, veig que el teu blog va guanyant atractiu, a banda del propi de les teves fotos veig enllaços que hauré de seguir el proper dia.
    Un petó

    ResponElimina
  4. Lés dues són precioses. Però em quedo amb la primera 😊. És super original i molt cursada. Has tret els colors entremaliats de les roques de la foscor. Una passada la profunditat, suposo que és feta amb dir. Brutal !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel comentari, una cosa, no sé que vol dir "feta amb dir" ;-)

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab