Esclat de colors

Va estar mirar el temps per TV3 el divendres i de sobte em varen venir unes ganes incontrolades de fer una sortida de sol, les condicions atmosfèriques eren les ideals per poder captar núvols de colors, nomes hi havia un perill, el vent, que per una part, donaria color al cel, però que podia “esborrar” el reflex buscat…i deixar-me amb mitja foto somiada.
Arriba la nit, poso el despertador i a dormir…. el primer que vaig fer al despertar-me va estar sortir a la terrassa de casa i mirar al cel, cap al nord estava ben estrellat… cap a l’est… núvol!!! be!!!
Ja tenia el primer requisit dels desitjats!!!

Sense esmorzar i amb només un cafè a la panxa surto en direcció a l’estany de Banyoles, a la localització prevista, muntar el trípode i el porta-filtres a les fosques va estar un vist i no vist, el dia es llevava perfecte, amb un esclat de núvols just al lloc on tenien que estar, calcular l’exposició i l’enquadrament va estar molt fàcil i tachan… era la foto que buscava… podia haver estat amb uns altres colors o amb uns altres núvols, però ja camí a casa recordava satisfet per l'espectacle viscut i per les captures fetes, tant abans de sortir el sol, com amb aquest, ja dins l’enquadre, just com la foto d’avui.
Espero que us agradi.

Canon 5D Mark II, Canon EF17-40mm f/4L USM a 26mm, 0,8 segons a f/8 ISO 100, filtre degradat neutre de 0,9, trípode i cable disparador.

Comentaris

  1. doncs sí, ens agrada!!
    Una imatge espectacular com sempre, Pere!

    ResponElimina
  2. Uns colors preciosos Pere.
    D'aixó d'en diu ser al lloc precís al moment precís.

    Salut

    ResponElimina
  3. Excelente trabajo Pere,los colores y luces son realmente espectaculares y con una composición magistral,un trabajo de maestro,enhorabuena !!

    Un abrazo amigo...

    ResponElimina
  4. Un atentico placer para la vista.
    Felicidades amigo.
    Un beso.

    ResponElimina
  5. La mare que em va parir!
    Veig que els nuvols van ser molt més generosos amb els de Girona que amb els de BCN...
    Una abraçada.

    ResponElimina
  6. Si que sembla una de les imatges pròpies del Delta però vaja, els elements imprescindibles, la llum, l'aigua, els núvols...., son a més llocs com demostra aquesta foto i sortosament pels gironins més a prop.
    És un luxe per la vista, estic gaudint de deixar la mirada entre un i altre núvol, el reflex, les diferents tonalitats de grocs, roses, blaus..., l'equilibri de la llum.., és una imatge exquisida, felicitats Pere!
    un petó

    ResponElimina
  7. Has captat,una part de l'inmensa la bellesa que ens proporciona la natura, amb tots els seus colors i les seves llums,gràcies per compartir tant bellesa amb nosaltres.
    Un petó.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab