Allée des Baobabs

Nooo!!! No es contaminació lumínica!!! Noooo!!!
Que això es Madagascar, home!!! Que mes voldrien que tenir contaminació lumínica!!



Evidentment, la llum càlida del l’horitzó son les restes d’una espectacular i acolorida posta de sol a l’Avinguda dels Baobabs, prop de Morondava, un lloc de culte per els visitants aficionats a la fotografia, per les possibilitats compositives que te i res mes lluny de la contaminació lumínica coneguda i patida per tots nosaltres, dons a molt llocs no hi ha mes llum que la feta amb un generador o, com en aquest lloc, la de les fogueres.

Us tinc que dir que portava un dia bastant gris fotogràficament parlant, fins i tot, ja estan en aquest lloc… però mica en mica el sol va anar baixant i jo m’anava activant i en poca estona vaig poder fer la “friolera” de 110 fotos, fotos de baobabs clar, amb sol, a contrallum, amb cel vermell, rosa, lilós i finalment nocturnes i de la lluna. Va estar una injecció de moral i ganes incontrolable, dons els que em coneixeu be, ja sabeu que em costa molt prémer el dit i economitzo bastant, molt diria, les targes de memòria, però aquells moments viscuts s’ho varen valer i vaig viure un somni que tenia des de petit, un somni de dibuixos animats fet realitat.

Tinc que agrair públicament als meus companys de viatge, la paciència i el consentiment per poder-nos estar allà molta mes estona de la prevista, camí cap al Bosc de Kirindy, on varem arribar ja molt entrada la nit i alguns amb una quantitat respectable de picades de mosquit

Canon 5D Mark II, Canon EF17-40mm f/4L USM, a 17mm. 30 segons a f/4 ISO 400 i trípode.

Comentaris

  1. Uf... llegint això encara m'agrada més la foto! I has fet realitat el teu somni...... i, sens dubte, deus tenir tantes ganes de tornar-hi!!!

    ResponElimina
  2. Un plaer llegir-te! Sí, sabem que et costa prémer el dit i si dius que n'has fet 110, només et demanem que no siguis "garrepa" ( amb tot l'afecte del món) i ens deixis gaudir-ne d'algunes més!

    ResponElimina
  3. ep, primer felicitats per lo del blog!! enhorabona!!!
    i lo de Madagascar genial!!!

    ResponElimina
  4. Preciosa, Pere, com sempre. Un "atac" de 110 fotos en poc temps te l'hauries de fer mirar...

    ResponElimina
  5. Un somni fet realitat.
    L'enhorabona per l'imatge

    ResponElimina
  6. Si Lourdes, un somni fet realitat, ara a per el següent!!! ;-)
    Gràcies per la visita.

    De mica en mica Montse, sinó la gent es cansa, recordo que sovint he anat a casa d'un amic i m'ha ensenyat 2.000 fotos de les seves vacances, la majoria amb una mínima variació, en aquest bloc, això no passarà mai.
    Gràcies de nou per el teu suport!

    Hola Xavi, espero que tot vagi be i gràcies per la visita!

    Gracias por la visita David!

    M'ho faré mirar Pepet, m'ho faré mirar, gràcies per la visita company.

    Cel·lebro que t'agradi Jordi, gràcies per passar.

    No pateixis Jordi, tampoc hi vaig estar tanta estona, si que vaig fer totes les fotos que volia, però segur que tu, amb la teva visió hi trobaràs molt de suc encarà, moltes gràcies per passar i dobles felicitats, per la foto al Wild Life Photographer i per el que serà un èxit segur al Fotogenio
    ;-)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab