Trencaclosques egipci

Arrel del conflicte egipci, m'he adonat que una bona part dels països on he estat darrerament han entrat en conflicte desprès de la meva visita...com son Egipte, Madagascar i Tunísia, tindrà alguna relació???
Espero que no!!! :))
L'entrada d'aquesta setmana la dedico a les Piràmides, tan famoses com interessants, encara que si he de dir la veritat, em varen decepcionar bastant, be, molt... M'esperava quelcom mes...mes... amb mística, un lloc amb tanta historia i per on ha passat tanta i tanta gent...i que tant mala impressió em va deixar, un lloc brut, ple de contaminació, ple de gent, per suposat.... ple d'estafadors  professionals, amb una calor insuportable... però que en cap cas, m'hagués perdut, era uns dels llocs imprescindibles en el viatge.

Qui ha estat a Egipte i no ha anat a veure les piràmides??? Ningú! Aquesta es la resposta!!
A nivell fotogràfic se'm presentava un bon repte, seria capàs de fer alguna foto diferent??? Podria sortir de la banalitat on cau tothom, fotografiant les piràmides o be l'esfinx???
Dons jutgeu vosaltres mateixos, darrera la piràmide de Kefren, vaig veure un piló de grans roques, i se'm va acudir fer una composició simulant un trencaclosques, o sigui un gran puzle, que amb dos diagonals, acabes amb en una de les piràmides mes petites.
Cal dir que El Cairo es una ciutat que sembla que tingui una eterna boirina, no se si es producte de la contaminació o un efecte secundari del Nil, el cas es que vaig tenir la sort de veure aquest lloc sense boirina, amb el cel blau i fins i tot amb algun núvol.
Espero que us agradi!

Comentaris

  1. Doncs realment és una foto molt diferent. Molt ben vista i calculada la disposició de les pedres i molt ben aconseguida la profonditat de camp necessària per a totes elles.

    ResponElimina
  2. Home Pere...aquest cop si no et fa res, no comentaré la imatge... jo hi anava al febrer a Egipte...i evidentment ens han tornat els diners del viatge...et faria res estar-te un temps quietet...?que vaig a Turquia per setmana Santa!!!
    ;-)
    Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Gràcies Santi, com he comentat, aquest era el propòsit ;)
    Salut!!

    ResponElimina
  4. Dons Jo "tampoc" et diré que també vaig estar a Turquia el 2010! :P
    Un petó!

    ResponElimina
  5. Una foto,molt diferent al que, ens tens acostumats, però amb la qualitat de sempre, ben mirada i calculada.
    M'agrada... ;)
    Un petó.

    ResponElimina
  6. Es que a Egipte no pots fer marines...ni boires a la muntanya...ni...ni... jajaja... clar que es diferent!!!
    Gràcies per passar Esther!
    Un petó!

    ResponElimina
  7. Estic d'acord en que es tracta d'una composició interessant, les grans roques protagonistes, les formes geomètriques i el camí que formen cap a la piràmide, m'agrada!
    Un petó Pere!

    ResponElimina
  8. Es que estar allà i veure les mateixes fotos que en les enciclopèdies em feia pal, vaig dedicar-me a buscar noves vies per mostrar aquest històric lloc.
    Un petó Mercè!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab