Inspirats per la Natura - El Llibre

El divendres 27 d'abril a la Casa de Cultura de Lloret de Mar es va presentar en societat el llibre editat per Montphoto, "Inspirats per la Natura" amb les fotos premiades i finalistes del concurs de l'any passat i alguns articles d'opinió de gent molt acreditada com el Tino Soriano o el José B. Ruiz entre molts altres.
Tinc la satisfacció de tenir-hi dues fotos publicades en l'apartat Girona Natural i que podeu veure a la foto que acompanya l'entrada.
Cal destacar la feina feta per els integrants de Montphoto i de l'AFIC Blanes, doncs han pogut dur a terme un projecte impressionant en quan a qualitat i que segurament serà una referència en el sector i mes tinguen en compte els temps de crisi que corren i al preu tant raonable que s'ha posat a la venda.

 
Aquí en podeu veure una petita mostra i si el voleu comprar, ho podeu fer des de la web de Montphoto o des d'aquest enllaç que t'hi porta directament:
Us el recomano, sens dubte!!

Comentaris

  1. Enhorabuena Pere, esas imágenes bien mercecen su publicación en este magnífico libro.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es una sort tenir projectes com aquest tant a prop de casa, gràcies per la visita Joan!!

      Elimina
  2. Por lo que se ve tiene una pinta muy buena.
    Felicidades!!

    ResponElimina
  3. Felicitats,Pere.
    A Monphoto,treballen amb entusiasme i es veu que li possen tota la il.lusió i ganes, això es nota amb resultats així. Fan una bona feina.
    Un petó.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Il.lusió i moltes coses mes Esther i com sempre la feina ben feta dona aquests resultats.
      Gràcies!!
      Un petó!

      Elimina
  4. Gràcies per l'entrada Pere. Les teves fantàstiques fotos llueixen molt bé.
    Gràcies també pel teu comentari Esther, seguirem amb el vostre suport, sereu vosaltres qui direu fins on arribem...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a vosaltres Paco que any rera any tireu endavant aquest projecte que tant ens il.lusiona a tots els que ens dediquem a això i que en fem un objectiu cada any, crec però que aquesta iniciativa marcarà una nova època.
      Ara ja ben inspeccionat et puc dir que te mooolta qualitat :-)
      Una abraçada!

      Elimina
  5. Unes fotos precioses.
    Enhorabona per la publicació.
    Salutacions.

    ResponElimina
  6. L'enhorabona per la publicació.
    salut!!

    ResponElimina
  7. Molt bé, Pere, molt bé, enhorabona.
    Em quede amb la de les cigonyes, je, je ;-)

    ResponElimina
  8. Enhorabona de nou Pere. Ha de ser un goig gaudir d'una publicació tan acurada com a protagonista pel teu gra de sorra tan especial!
    un petó

    ResponElimina
  9. Enhorabona per la publicació, pinta molt bé!
    Molt lloable l'empresa de Montphoto que publicar un llibre amb condicions costa una barbaritat avui en dia, (to dic jo que tinc una impremta... )
    Ah si! tens un blog molt interessant!
    Un saludo i sort :-)
    Fran

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones Fran, per sort la resposta va estar massiva i es va poder dur a terme i esperem que en propers anys continuï igual.
      Gràcies per la visita!

      Elimina
  10. L'enhorabona per la publicació Pere!

    No es d'extranyar (per a mi) que un fotògraf de la teva talla i qualitat publiqui i fins i tot hauries de publicar més del que ho fas perquè les teves fotografies s'ho valen.

    És algo que ja sabia i amb la expo d'Islàndia que vaig visitar 2 vegades encara ho vaig veure més clar. No exagero ni es piloteria si et dic que d'aquí a uns anys m'agradaria tenir la teva qualitat fotogràfica.

    En quant a això de l'AFIC (tot i que a mi em semblen uns gegants per la quantitat de gent que té, clar que si ho mirem bé, també tenen secció de cinema) sempre m'ha donat per pensar perquè en d'altres llocs més propers a nosaltres com Figueres (ara que està de moda dir que es capital de la cultura o quan ho va deixar de ser li continuaven dient ciutat de cultura i han portat o volen portar alguna expo de Visa pour l'Image) o fins i tot a Olot (que també te tirada per les arts) no s'ha gestat cap associació fotogràfica.

    Segueix així amb aquesta bona feina company!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Daniel,

      Gràcies per els elogis, però ja em coneixes, no estic mai satisfet del tot...sempre vols treure mes dels llocs i les localitzacions.

      A Olot si que hi ha una associació fotogràfica, Olot-fotografia, però no li fan cap cas a la fotografia de natura, es dediquen a altres disciplines que evidentment a mi tampoc m'omplen ;-) per això valoro tant el treball que fan el Paco i l'AFIC de Blanes o el Cesc el Quim i els amics d'Arbúcies.

      Gràcies per tot Dani!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab