Montphoto 2013

Aquests darrers tres dies he estat a LLoret de Mar, on com cada any per aquestes dates es porta a terme el MONTPHOTO-FEST, amb el veredicte d'un dels concursos de fotografia de natura més importants del Estat i també d'Europa i una serie de ponències i xarrades sobre aquest mon que tant ens apasiona.
Un cop més he tingut la sort de tenir fotos a la fase final i la gran fortuna de poder obtenir el primer premi en la categoria de Natura: Paisatge amb la foto que avui il·lustra l'entrada, anomenada: Tiralínies.
Aquesta foto també ha aconseguit el primer premi en Natura: Paisatge en la categoria de premis MONTPHOTO-AEFONA instaurada aquest any i que ha estat molt ben acollida per tots els participants i per els premiats en particular.
Podeu veure les galeries de les fotos premiades en aquest enllaç: Premis Montphoto 2013, entre les que també hi tinc dos mencions d'honor més, una en la categoria de Natura: Mon Vegetal i l'altre en Denuncia Ecològica.
Respecte a la categoria MONTPHOTO-AEFONA, apart del primer premi abans mencionat, també he aconseguit un segon premi en Denuncia Ecològica i tres mencions d'honor: una segona foto a Natura: Paisatge, una a Natura: Mon Vegetal i finalment una segona foto a Denuncia Ecològica.

Des d'aquí vull destacar i agrair a tot l'equip de Montphoto i en particular al "alma mater" del concurs, el Paco Membrives, la seva feina, amabilitat i sobretot, tracte. Donar la meva felicitació al guanyador absolut del concurs, l'Andres M. Dominguez, als guanyadors i finalistes de cada categoria, als pre-seleccionats i a tots els participants perquè si no hagués estat per tots ells, aquesta immensa festa de la fotografia de natura no hagués existit.

Tampoc vull desaprofitar l'ocasió de fer un esment especial al Sebastian Alvaro, un CRACK com a comunicador que ens ha delectat a tots amb les seves vivències i fer extensiva la felicitació a la resta de ponents que han intervingut aquests tres dies.

I no us oblideu, els que no el teniu ja, de comprar el llibre commemoratiu: INSPIRATS PER LA NATURA-2013

Comentaris

  1. Enhorabona Pere!! Al final no m'he pogut escapar, la Norah de moment segueix acaparant el meu temps, a veure si el proper any…que sempre ve de gust. La foto és un merescut premi!!
    salut

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Francesc,
      Una llàstima, sempre m'agrada poder parlar amb tu. A veure si en el proper esdeveniment coincidim ;-)
      Gràcies Company!!

      Elimina
  2. Un plaer i enhorabona per la part que et toca. A veure si altre any puc venir mes estona.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Àngel, tens raó, va ser un vist i no vist...tot i que hi vares estar més que l'Enrique... ;-)
      Gràcies!!

      Elimina
  3. Enhorabona, he fet una ullada molt ràpida i hi ha molt bon nivell. Salut.

    ResponElimina
  4. Enhorabona, segur que ha segut tot un exit.
    Salut.

    ResponElimina
  5. Me alegro mucho Pere y felicidades. Un abrazo

    ResponElimina
  6. Pere ,haig de dir-te que cada cop que em miro el teu tiralínies m'agrada més !!
    Un premi merescut !!...

    Un petó.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Carmina, aquest any hi tenia dues fotos que m'agradaven molt però no pensava pas en guanyar, ha estat una bona sorpresa ;-)
      Un petó

      Elimina
  7. Enhorabona Pere, ja pots encarregar pel dia 5 la truita i la pluja de llum!!
    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi tant Jordi però aquest any et quedes fins al final, ok???
      Gràcies!!
      Salut!!

      Elimina
  8. La meva enhorabona un altre cop Pere, em va agradar poder parlar amb tu ahir.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Joan, a mi també, per descomptat!!!
      Salut!!

      Elimina
  9. Enhorabona pel trebal i els resultats tant reeixits!

    ResponElimina
  10. Avui, només donar-te la més sincera enhorabona. Felicitats, Pere.

    ResponElimina
  11. Moltes Felicitats per la teva collita Pere, que tu estàs sembrant sempre. Esperàvem poder venir mal que fos una estona, pero no ha sigut possible.
    Una abraçada molt forta i confio veure-t un dia d'aquests !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Quim, jo també ho espero, tenim molt de que parlar.
      Una abraçada!!

      Elimina

  12. Com tu be dius en Paco Membrives és el cor de MontPhoto què dedica gran part del seu dia a dia a aquest “tinglado” rutlli i no exagero si dic que la seva dedicació va més enllà de 24...25...26...hores. ( Segur que somnia amb MontPhoto, quan dorm!!!) ;)
    Em va agradar la teva intervenció, explicant el moment viscut entre amics el dia el dia que vas fer aquesta fotografia guanyadora.
    I és què d'això es tracta de viure i compartir moments entre amics i així fer créixer el nostre col•lectiu tenint i mantenint l'harmonia entre nosaltres és així que ens farem grans.
    I des de aquí jo també animaria a augmentar la participació ja que sense participants no hi ha concursos i aquest es “el nostre concurs” “nuestro concurso” surt de casa nostre, de nostre terra i hauríem d’animar i convidar amics estrangers d’altres països a participar i així fer més gran el que ens apassiona LA FOTOGRAFIA.

    Novament Felicitats.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estic totalment d'acord amb Tu, des de que conec al Paco, conec Montphoto... i ara també un bon grapat de les persones que hi ha darrera, un bon equip amb empenta i ganes.
      Per altra banda crec que no ha parat de créixer tot i la crisi, cada any està millor organitzat i aquest any n'ha estat una bona prova, a mi personalment (premis apart...) m'ha agradat molt.
      Gràcies!!
      Un petó.

      Elimina
  13. 100% d'acrodr amb el que has escrit a l'entrada Pere i també subscric la petició de l'Esther de la participació al concurs. Des de que estic en el món de l'associacionisme fotogràfic valoro molt més totes aquestes activitas perquè tot i que a menor escala, se el que consta tirar-ho endavant i que lo facil és llençar la tovallola i lo dificil és continuar lluitant i mantenir-ho, màxim quan no hi ha massa gent al darrera (i ja no parlem de diners i subvencions perquè és per deprimir-se).

    La meva enhorabona a la organització (i a Paco Membrives evidentment) per, una vegada més, la feina ben feta i per posar la fotografia de natura, Lloret de Mar i de retruc la provincia de Girona i Catalunya en el punt de mira internacional.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Dani,
      El teu comentari és un reflex del que ja vàrem parlar en directe durant la Gala, desconec la formula per incentivar la participació, sobretot la de fora però si algú ho pot aconseguir, aquest és Montphoto, pocs llocs a Europa et donen més facilitats, comoditats i caliu que aquí
      Salut!

      Elimina
  14. Felicitats Pere, ets un crak

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Lucia, una llàstima no poder saludar-vos aquest any.

      Elimina
  15. Molt bé, Pere, en un no res et veig anant "a por la décima"
    Enhorabona :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja, no pas, estic més que content amb el que he aconseguit, sobretot aquest any.
      Gràcies!

      Elimina
  16. Respostes
    1. Gràcies Plàcid, m'agrada veure que les "bones" noticies arriben fins a Panamà ;-)

      Elimina
  17. oe! oe! oeoeoe!!!!!! felicitatssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Montse, vaig trobar a faltar el teu "caliu" i suport incondicional ;-)
      Un petó.

      Elimina
  18. Enhorabuena Pere, la foto lo vale sin duda, vaya unos rayos de luz más guapos.
    un saludo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Antonio, cuando vivimos ese momento, todos supimos al instante que era de esos "especiales" que te encuentras pocas veces en la vida.
      Un saludo.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab