Atlantis

Estar al mig del Cantàbric prop de la mitja nit, sentint com puja la marea i allà on estàs trepitjant en pocs moments quedarà cobert d'aigua... et fa sentir unes sensacions i emocions difícils d'oblidar, una mena de barreja d'alegria i por que no sabria com descriure, potser la millor manera és amb aquesta imatge, un indret impossible amb marea alta ja que queda bastant allunyat de la costa però accessible amb marea baixa, encara que cada cop que ve una onada més forta que les demés et fa pensar que t'estàs jugant quelcom més que una remullada...
Fotografia nocturna de llarga exposició per tenir temps suficient de "pintar" les roques amb un llanterna Led Lenser M-7 amb un gel càlid. Amb la companyia del David Alvarez.

Comentaris

  1. Molt maca.
    T'ha quedat de cinema.
    Salut.

    ResponElimina
  2. Una imatge molt impactant, aquest indret el tinc marcat amb una creueta. Aquest cel mes aviat fred amb aquestes roques càlides, fan una imatge molt atractiva.
    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi vàrem estar una bona estona, des de la posta fins que l'aigua i el seny ens va fer marxar... però el lloc s'ho val.
      Salut!

      Elimina
  3. Cuando me la enseñaste en la cámara ya me pareció una pasada, aqui es más espectacular todavía. Tienes razón, cuando la mar está un poco picada y es de noche da mucho "yuyu" estar ahí. Un abrazo Pere

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lo recuerdo José, eso de la noche en esos lugares es para "lobos de mar" como tu, para nosotros los de secano mejor la Costa Brava ;-)
      Un abrazo

      Elimina
  4. El lloc l'han matxacat fotograficament, i ja sabem qui :-D, però aquesta foto ens mostra unes condicions diferents. Enhorabona. Salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Chabier, crec que parles de Campiecho, aquest és un altre indret, crec que fotos d'allà només les he vist al José i al David del dia que estava amb mi o potser vaig confós..
      Un lloc poc "recomanable" per anar-hi de nits ;-)
      Salut!!

      Elimina
  5. Una passada tio! I un cel brutal, super guapo!

    ResponElimina
  6. Realment fa venir esgarrifances amb aquest cel. Aquella costa em va fer yuyu de dia, de nit ja no vull ni pensar-ho :-) Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs com picaven les onades i a el que cobreix la marea encara ho acaba d'arrodonir, sort que més o menys ho teníem "controlat" amb el Tides Planner per marxar amb un petit marge de seguretat ;-)
      Una abraçada

      Elimina
  7. Una de les coses més importants en fotografia un cop deixem de banda el preocupar-nos per la tècnica (perquè ja la tenim assimilada no perquè no l'haguem de fer servir) és precisament el saber veure.

    Trobar aquells enquadraments i composicions que no són fàcils ni evidents però que són molt bones. Coneixent el teu tarannà segur que ja vas anar a tret fet i planificat gairebé desde casa o bé només vas haver d'arrodonir-ho des d'allà si va ser una idea sobre el terreny (que no sobre la marxa).

    A mi m'agrada la imatge que ens presentes tot i que no acabo d'entendre perquè aquest filtre tant càlid a la llanterna... Vull dir, i això és gust personal, que potser una mica menys càlid o més fred, diga-li com vulguis, a les roques hagués sigut més sutil. Evidentment això és cosa meva, no és cap crítica a la fotografia.

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona observació Dani, el fet de fer servir un WB manual i fred combinat amb una llanterna sense filtre càlid hagués donat un to grisos a les roques, totalment irreal, evidentment una opció era fer-ho amb un de menys kelvins però vaig triar aquest que em recordava a com eren les roques molles a la posta ;-)

      La localització la vaig veure buscant-ne una altra, lo millor que té és que no és fa evident aquest arc des de terra i això ha preservat una mica el seu anonimat ;-)

      Salut!

      Elimina
  8. Gran tècnica Pere!! Un gran foto, el cel li dóna el toc perfecte.

    abraçada Francesc

    ResponElimina
  9. Opino igual que Daniel .M'agrada el cel i la composició.
    Una bona localització!
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Era una opció deixar-ho més fred però amb la contaminació lumínica que hi havia, incrementada per els núvols hagués estat una altra foto ;-)
      Un petó

      Elimina
  10. Bé, Pere. No tot en nocturnes van a ser estels i constelacions. Bona il·luminació (i mira que és difícil d'aconseguir)
    Una abraçada, campió

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs tinguen en compte que quan vàrem baixar a la platja plovia, no ens podem queixar ;-)
      Una abraçada

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab