Castildetierra, la icona de les Bardenes

Un dels llocs que m'han sorprès més en la primera visita ha estat Bardenas Reales de Navarra, la primera vegada que hi vaig estar va ser fa més de 30 anys, fent el servei militar les vàrem vorejar quan anàvem de "maniobres", aquell petit contacte em va servir per veure que aquella terra desèrtica tenia una forta personalitat i em va deixar moltes ganes de tornar-hi tranquil·lament per fer-hi una visita com cal.
No va ser fins a principis d'estiu del 2.001 quan hi vaig tornar, aquest cop amb BTT per fer la dura "Extreme-Bardenas", fet que vaig repetir tres vegades més.
A la memòria m'hi quedaven molts racons però un en especial, el Castildetierra, la icona de Les Bardenas Reales de Navarra, peculiar, inconfusible i amb una potència espectacular va ser el meu objectiu durant moltes escapades, molts viatges al nord (Astúries, Cantàbria, Pais Basc) acabaven en aquest lloc, de matí, de tarda, de nit... sempre se m'ha resistit, no he tingut la sort de captar-lo amb les llums que volia i quan tenia les llums em fallava el cel o de nit amb núvols o una forta contaminació lumínica que arruïnava la foto.
La foto que us deixo avui és una de les més decents de totes les que tinc, res espectacular però si amb segell propi en quant a composició.

Comentaris

  1. Tot un clasic.
    Bonica foto de un lloc preciós.
    Salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Llàstima, vaig intentar que no ho fos.. :-((
      Ja tinc un repte...
      Salut!

      Elimina
    2. En tinc una de fa un cinc anys casi idéntica. Salut.

      Elimina
    3. Doncs jo havia mirat centenars de fotos i no havia vist aquest enquadre i des d'aquesta perspectiva, ja veig no que no vaig mirar prou ;-)
      Salut!

      Elimina
  2. Me encantan la composición y por supuesto esos atractivos colores ocres.
    un abrazo

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab