Lloret 3.0

Avui us proposo una foto de Cala Frares, a Lloret de Mar que té la seva història i que em venia de gust per la llarga temporada sense anar a la Costa Brava a fotografiar, de fet no recordo ni la darrera vegada que hi vaig estar amb aquest propòsit però si de la tarda que vaig fer aquesta foto, concretament el 31-1-2015 o sigui que fa prop de un any...
Aquesta era una de la sèrie que em guardava per presentar a la categoria de Girona Natural al Montphoto però al haver eliminat aquesta categoria ja no té sentit tenir-la a la "nevera"
Curiosament no hi vaig anar en busca de cap tempesta, sinó de un canvi de temps que anunciaven al telenotícies migdia de TV3, de fet ens vàrem trucar amb el Jordi Amela i ràpidament ens vàrem posar d'acord.
Va ser carregar l'equip i sortir cap a Lloret amb la intenció de tenir una bona posta de sol en alguna de les cales de la localitat però a l'alçada de Girona el cel es va cobrir de una immensa capa de mamatus o mamatocúmuls, ufff, recordo com em varen canviar els ànims, no em vaig poder veure la cara però hagués pagat per fer-ho... mamatus amb un primer pla emblemàtic de la costa pensava mentre conduïa al límit del que permeten les normes de circul·lació.
Arribo a Lloret, trobo al Jordi i comença una forta tempesta, si gent, una nova tempesta d'hivern... com la que ens havia "pescat" a Cap Roig el gener de 2014 però no semblava que tingués ganes de parar... esperem una estona i al final para una mica i ens decidim a posar-nos les botes d'aigua, paraigua en mà i cap a Frares, el premi, un bon grapat de fotos com aquesta on els llamps, colors, mala mar i núvols amenaçador n'eren els protagonistes.
Espero que us agradi!

Comentaris

  1. Aquestes situacions son les que molen més Pere! Molt guapa la foto amb el seu llamp inclòs!

    ResponElimina
  2. Rellamo de foto, Pere. Quan anava llegint l,escrit pensava la situació que hi va haver ahir..., suposo. De camí a un sopar d,amics a Csatelló es veia una tempesta per la costa del Baix Empordà i pensava que algun afortunat la fotografiava, en un primer moment m,he pensat que l,havies fet ahir al vespre! Encara que poder es pot pensar que la d,ahir la tens en conserva per alguna altre propòsit ;-) Una abraçada, caçador de llums!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs no Eduard, la foto té un any i ahir ni tant sols m'ho vaig plantejar, la meva mirada anava cap al Pirineu en lloc de la costa i és que com ja dic en el post, la desaparició de la categoria de Girona ha tret un al·licient important a molts dels meus amics i a mi mateix.
      Una abraçada

      Elimina
  3. Hola Pere, això sí que és anar a caçar la foto. Jo no ho he fet mai. Seguint les teves passes, potser ho faré en un futur proper :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ramon, no sempre surt bé i hi han molts dies que tornes de sense res però quan tot va de cara, amb un sol dia val la pena ;-)
      Sort amb la "cacera"!!

      Elimina
    2. Hola Pere, una gran foto d'un espai convertit en clàssic.
      Una història que facilita la comprensió de com vius la fotografia.
      Lamento que la desaparició de la categoria a MontPhoto et faci tirar enrera a fer fotos com aquesta.
      En qualsevol cas, ara pensava que les modificacions al reglament del concurs potser facilitaran, al teu cas, que els facis novament un racó!
      Una forta abraçada.

      Elimina
    3. Hola Paco,
      Espero que aquesta manera de viure-la no canvii mai ja que per mi és una manera de viure (amb o sense fotografia) que em motiva a anar endavant i no parar.
      A veure aquestes novetats que segur que seran per millorar però també et tinc que dir que els concursos o més ben dit, el que hi ha darrera, m'ha desencantat bastant en els últims mesos.
      Fins aviat!!
      Una abraçada i gràcies per passar.

      Elimina
  4. Un lloc emblemàtic i una foto potent. Es pot demanar molt poca cosa més per tindre una combinació ideal :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Poca cosa feia falta per tenir una bona sessió i gaudir-la però una altra cosa és treure'n una bona foto ;-)

      Elimina
  5. Lloret 3.0 o Caçatempestes 2.0?
    Una foto diferent d'un indret molt fotografiat!
    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Jordi,
      Crec que aquest 2016 m'apuntaré a un curset de "caçatempestes" és curiós que els dos dies més emblemàtics d'aquests fenòmens els vàrem compartir ;-)
      Salut!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab