Montphoto - 2016

Aquest any Montphoto era una cita obligada, celebrava el seu vintè aniversari i no hi volia faltar per tot el que suposava tant a nivell personal com per la gent que ho ha fet possible any darrera any amb en Paco Menbrives capitanejant a tota la "tropa" que hi ha al darrera i que al llarg d'aquest anys s'ha anat convertint en una especie de família, la família Montphoto.
El Forat Blau - Premi Especial Comarques de Girona
Per això vaig buscar i rebuscar, mirar i remirar que hi presentava per intentar formar part del palmarès d'aquest any ja que intuïa que no seria una tasca fàcil i com s'ha pogut veure així ha estat, el nivell de participació cada vegada és més gran i amb més qualitat, tant dels participants del país com els estrangers, gent amb molt de nom i amb uns treballs reconeguts a nivell internacional.
Vaig poder completar les 25 fotos que es poden presentar amb una selecció que creia que tenia alguna possibilitat però si hagués tingut que fer una quiniela està clar que no la hagués encertat.
Al final em varen entrar dos fotos, les dos aèries, una premiada amb Menció d'Honor a Denuncia Ecològica  i l'altre amb el Premi Especial Comarques de Girona i de retruc els primer i segon premis de la categoria de Denuncia Ecològica al apartat de Montphoto-Aefona.
Quan la mort es vesteix de verd - Menció d'Honor a Denuncia Ecològica
Va bé tenir un punt d'ambició en aquests concursos però sempre tocant de peus al terra i tinguen en compte que és simplement un concurs i que les valoracions son sempre subjectives i personals dels membres del jurat, que en el cas de Montphoto, cada any el formen gent reconeguda dins el sector, tant nacional com internacional, així quan t'escullen una foto de entre les més de 10.000 d'aquesta edició ho valores com cal.
Una menció especial es mereix el Festival i la Gala, fa molts anys que hi assisteixo però mai havia vist la sala del Teatre tant plena, el dissabte no hi cabia ningú més i quan em va tocar parlar per agrair el premi especial em vaig sentir impressionat pel que s'havia convertit aquest esdeveniment al llarg dels anys i això encara et fa valorar més les intervencions dels ponents, la majoria amb molt bona nota.
Per acabar només desitjar que no pari en la seva evolució i creixement però sempre sense perdre aquest aire de companyerisme, familiaritat i punt de trobada que el caracteritza i que el fa el més especial entre tots els altres concursos en els que he tingut la sort d'estar premiat.
Benvingut Montphoto-2017....

Comentaris

  1. Enhorabona Pere!!
    La de Girona es ben original.
    Un premi especial? Ja m'ho explicaràs bé!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, ja t'explicaré... de totes maneres surt a la web de Montphoto a l'apartat de premis. Des del aire i en directe guanya!!
      Molts gràcies!

      Elimina
  2. Felicitats Pere, per estar entre els guardonat en aquesta edició tant especial.
    Les fotos espectaculars.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi també em feia il·lusió estar-hi ;-)
      Moltes gràcies Esther!!

      Elimina
  3. Bones, primer felicitats; després, gràcies per no deixar mai de tocar de peus a terra.(es lo que fà que et valorem i admirem les teves fotografíes que no ens deixen de sorpendren´s. Gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Fefa,
      Gent com tu, que m'has hagut de suportar algun dels meus "rotllos" fa que tot això tingui un sentit especial.
      Moltes gràcies!!

      Elimina
  4. Pere, encara no t'havia felicitat i ben bé que t'ho mereixes! així com els organitzadors de Montphoto. Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Ramon, cada vegada és més difícil, la participació és més alta i de qualitat.
      Una abraçada

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab