400.000 visites!!

Ja fa temps que es parla de que els blocs estan de capa caiguda i que han perdut la frescura i l'interès d'altres èpoques, per això, m'omple d'orgull anunciar que he arribat a les 400.000 visites...
Si! Una xifra impensable per mi fa relativament poc temps i fora de tota previsió, el creixement ha estat sòlid, sostingut i sorprenent.
Per celebrar-ho, us comparteixo aquesta fotografia aèria feta fa pocs dies des d'un ultralleuger a La Garrotxa, en una zona arbrada al costat del riu Fluvià i on es pot apreciar clarament l'efecte de la tardor sobre aquests arbres de ribera, cal dir que va coincidir amb el canvi de temps que va donar pas al període de pluges i fortes ratxes de vent i la veritat és que no ho vàrem passar gaire bé allà dalt, sobretot quan vàrem volar a sotavent prop del Coll de Bracons i on la prudència ens va fer girar cua.

També us vull compartir una part de la estadística d'aquestes 400.000 visites, on podreu veure els països que més visites han aportat i els navegadors i sistemes operatius més utilitzats, espero que tot plegat ho trobeu prou interessant.

Procedència


 Navegador


Sistema Operatiu


Comentaris

  1. Moltes felicitats per les 400.000 visites!! molts ànims i força per continuar publicant!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Manel, quan baixa una mica la motivació faig un breu parèntesi i torna!! ;-)

      Elimina
  2. Moltes felicitats!!!!!!! D'ont stop the party....

    ResponElimina
  3. Enhorabona, Pere. Ets una magnífica referència per a molts de nosaltres.
    Per cert, pot ser que el vol el vas fer amb l'Eduard? amb ell vam començar a volar junts ara fa una pila d'anys pels cels de l'Empordà :-) Una abraçada, mestre

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies per les teves paraules Eduard!!
      No conec a l'altre Eduard... potser és un que a Instagram té el nick "EduVolador"?? ...Garrotxí??
      Una abraçada

      Elimina
  4. Enhorabona, Pere, 400.000 visites són moltes. Jo fa temps que penso en oblidar el meu, però des de que comparteixco les entrades al facebook, la veritat és que les visites han pujat considerablement, així que seguiré una mica més.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo et recomanaria que no ho fessis, tant per l'antiguitat com per la llengua i contingut, crec que ja forma part de l'essència de la teva terra, tot al contrari de facebook i altres xarxes socials, on no queda res passat una estona i només és un pur negoci pels que ho maneguen...
      Gràcies!!

      Elimina
  5. Pere, ja et vaig felicitar pel fb, però al blog en quedarà constància per les moltes visites més que t'esperen. I, potser que en nombre de visites vaig per davant, però no amb qualitat. I no és cap compliment, ja ho saps.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És un detall que a molta gent se li escapa Ramon, el facebook i demés xarxes, tot és efímer... en canvi aquí queda i és fàcil de trobar. Per mi el bloc és "el gran projecte", crec que igual per tu que ha acabat amb un llibre o potser algun altre més ;-)
      Cada un de nosaltres té el seu públic i si tens més visites és perquè més gent ho troba interessant ;-)

      Elimina
  6. Muchas felicidades!!!

    ... en mi caso, entiendo perfectamente que poseas esas cifras, ...esos 'números', ... : )


    Y a seguir!, ...

    ... aquí estaremos como respuesta o como reflejo, ... de esa maravillosa foto.



    Muchos besos Pere!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias por tus amables palabras Flor, aunque a veces no lo parezca, vienen muy bien algunas palabras de ánimo ;-)

      Besos!!

      Elimina
  7. Doncs unes quantes d'aquestes visites són meves, perquè sempre és més que interessant passar a veure que has escrit i amb quina imatge ho has acompanyat...
    Comparteixo la reflexió sobre Facebook o altres xarxes, en el bloc saps que qui entra és perquè li interessa el que fas i llegirà el text. En facebook és molt fàcil anar passant la cronologia i repartint likes, sense parar atenció més que unes dècimes de segon a una imatge.
    Una abraçada i endavant ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Està clar Josep, segur que els dos hem passat alguna època de reflexió i de negativitat però al final de camí sempre hi ha la llum i en aquest cas, la darrera entrada al bloc ;-)
      Moltes gràcies!!

      Elimina
  8. Enhorabona Pere per aquesta barbaritat de visites!
    A continuar amb aquesta línia de regularitat en les entrades també en la varietat i qualitat en el contingut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Comparat amb altres blocs no son tantes però jo ja n'estic content, mai hagués dit quan vaig començar que hi arribaria ;-)
      Gràcies Jordi!!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab