Aquest any Irlanda!!

Doncs si, com diu avui el títol, aquest any... Irlanda!!
I perquè us preguntareu, la resposta no és fàcil, cada any per les mateixes dates la destinació escollida era Escòcia i si us tinc que dir la veritat aquest any tenia moltes possibilitats de tornar a ser-ho però quelcom va passar abans del estiu i vaig començar a mirar localitzacions d'Irlanda com un boig...
Avui en dia tenim la sort i la desgràcia que Sant "google" ens dona molta informació, massa moltes vegades i també incorrecta d'altres però a mi em va servir per planejar aquest viatge.
Donat que no volia perdre molt de temps pel camí, vaig programar tres localitzacions amb possibilitats fotogràfiques on destinaria tres dies a cada una... per allò de les possibilitats i casualitats ;-)
Si us tinc que dir que a les 36 hores d'estar allà vaig pensar que havia errat el destí potser no ho creureu però és la realitat, pluja i més pluja, vent i més vent... per acabar-ho d'arreglar les marees tampoc coincidien amb les millors llums... ufff aquest any no...
Però mica en mica la cosa es va anant arreglant i fins i tot penso que ha estat un viatge amb sort, amb bones llums, socialment interessant, culturalment també i qui sap, potser amb algun regal sorpresa amagat.
Aquesta foto de "Great Pollet Arch" n'és un reflex, un lloc al que vaig acudir religiosament cada una de les sortides i postes dels tres dies que vaig estar allà, un resultat "decent" per qualificar-lo d'alguna manera ja que abans de marxar creia que era un dels llocs que donaria menys joc però realment em va sorprendre molt.
Ara, també tinc que dir que no vaig portar el compte de les vegades que la pluja em va deixar xop, del fred (si, fred) que hi vaig passar i de les il·lusions que varen anar a norris alguna de les sessions que prometien molt i es varen quedar en no res... però sempre hi ha aquella que ho fa al reves, no n'esperes res i et sorprèn agradablement com és el cas de la sessió que vaig fer aquesta foto i ... alguna altra ;-)
Ara passat un mes exacte des del dia que vaig marxar puc dir que no em vaig equivocar en triar la destinació i segurament repetiré.

Comentaris

  1. Aquests verds de primer pla porten la marca de la casa. Molt guapa aquesta porta. Un dels altres "pendents" que tinc: Irlanda

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs per mi va estar una sorpresa i ja quan l'anava preparant ho ensalivava ;-)
      Recomanable!

      Elimina
  2. Decía para repetir,

    ... o comenzar a querer repetir, ... : )


    Muchas gracias Pere! Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cada dia que pasa estoy mas convencido de volver, me han quedado "cosas" pendientes ahí Flor...
      Muchas gracias!!
      Besos

      Elimina
  3. Ben ceert que quan vam arribar ens vam decepcionar pero a mida que passaven els dies la "cosa" va canviar completament!

    ResponElimina
  4. Quin tros de pedra més guapa, quina enveja tenim els mediterranis d'aquestes grans pedres.
    Pel que he vist, crec que al final va ser un viatge profitós.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Jordi, no ho dubtis, ara que ja ha passat un mes veig les coses diferents ;-)

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab