Història d'una fotografia: El començament

Aquesta vegada la història de la fotografia és la meva història en si mateix, una mica el començament de la meva passió per la fotografia aèria i de com poc a poc ha anat convertint-se en una passió per volar, comparable actualment al mateix fet de fer les fotografies.
De fet no sabria dir si m'agrada més fer fotografia aèria o el sol fet de volar, el que està clar és que mai hagués volat si no hagués tingut la inquietud i les ganes de immortalitzar el mon des del cel.
La foto d'avui és una petita part de la Badia de Cadis amb marea baixa, quan l'aigua deixa pas a aquesta trama de petits canals de desaigüe que des de dalt prenen formes que poden portar a la bogeria a un apassionat de les abstraccions com jo i és que quan les condicions son les idònies no pots parar de fotografiar, cada segon de vol les formes i colors canvien, tant per la incidència de la llum com per la mateixa orografia del terreny.
Però si la he posat a aquesta secció és per donar a conèixer la història que hi ha fins arribar aquí i no és altre que les moltes, moltíssimes fotografies que he vist del Yann Arthus-Bertran i del que us recomano que visiteu la seva web: Yann Arthus-Bertran o si podeu, compreu el seu llibre més engrescador "The Earth fron the Air", una bestialitat de llibre que fa 38 x 30 cm, us poso a sota una captura amb el mòbil d'aquest llibre on podeu veure que la 5D i el 70-200 no arriben a cobrir tota la amplada del mateix
i a més, pesa molt però hi podràs apreciar fotos de moltes temàtiques i de molts llocs d'arreu del mon sempre fetes des del aire, passió reforçada des de fa uns anys pel treball d'un altre referent, el Daniel Beltrá, guanyador entre altres del premi absolut al Wildlife Photographer of the Year 2011 y dos World Press Photo, Nature Stories al 2006 i Contenporary Issues al 2007 i del que també en destaco la seva fotografia aèria, en aquest cas més decantada a la denuncia i conservació.
Espero que els trobeu tant interessants i inspiradors com jo els hi he trobat.


Comentaris

  1. Fantástica entrada Pere, para poder saber un poco mas de esta disciplina de la fotografía en la naturaleza, la cual da unas imágenes realmente espectaculares ya que el ojo humano no esta acostumbrado a esa visión de ella.

    Un abrazo amigo
    Raimon.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me alegra que la hayas encontrado interesante Raimon, dentro de poco con los drones seran de lo mas habitual, así que hay que aprovechar ahora que todavia no estan muy masificados.
      Muchas gracias!!
      Un abrazo

      Elimina
  2. Molt maca la foto! Fa poc he descobert el teu blog i he vist algunes de les teves fotos, són espectaculars!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me'n alegro que hagis tingut un moment per aturar-te aquí i donar un coll d'ull.
      Benvinguda Noa!!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab