500.000 visites!!

Fa poc aquest modest bloc ha sobrepassat la xifra de 500.000 visites des de que el vaig inaugurar el 8 de novembre de 2009, des d'aquella data he pogut compartir amb tots vosaltres uns quants somnis assolits, grans viatges realitzats, moltes experiències inoblidables, entrevistes amb fotògrafs que admiro i unes quantes coses més...
Posta de Sol a Great Arch - Fanah Head (Ireland)
Per celebrar-ho en volia fer una petita llista de les que més recordo o que més m'han marcat, segurament m'en deixi una bona colla o no les llisti per ordre cronològic però segur que serà un bon recorregut per la meva recent història:
- Un dels grans somnis des de sempre, veure els baobabs de Morondava a Madagascar, assolit el 2010
- El primer premi en una categoria al concurs Montphoto, aconseguit el 2012
- Un altre gran somni, veure dansar les aurores boreals, assolit el 2012
- Passar varies nits fotografiant per Las Cañadas del Teide a Tenerife, assolit el 2013
- Estar "perdut" varis dies a l'interior de Islàndia, sense rumb fix, realitzat el 2013
- Descobrir les Hebrides Exteriors (Escòcia) assolit el 2014
- El primer premi en la categoria "From the sky" al Wildlife Photographer of the Year, el concurs de Natura més prestigiós del mon, el 2015
- Passejar sobre el llac Baikal completament glaçat, assolit el 2016
- Passar una nit sencera fotografiant un volcà actiu (Stromboli) aconseguit el 2016
- Publicar a National Geographic, assolit el 2016
- Navegar pels fiords de Svalbard amb un veler, aquest passat mes d'abril

i podria seguir durant una bona estona però de moment ho deixaré aquí ja que això no s'ha acabat...venen unes setmanes de desconnexió per carregar piles i per afrontar la segona part de 2017, que s'intueix apasionant, amb la continuació de projectes inacabats i buscant noves motivacions i nous destins per seguir completant un llibre de somnis que va començar quan era molt molt petit.
Stay tuned!!
;-)

Comentaris

  1. Hola Pere, enhorabona. I espero que les 500.000 que vinguin a continuació siguin encara més interessants, tant per tu com per nosaltres!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ramon,
      Celebro que les trobis interessants, encara que ja saps que mai t'atraparé en nombre de visites ;-)
      Gràcies!

      Elimina
  2. En un món virtual dominat per la "tirania" de les xarxes socials (tot visual i textos breus o simplement inexistents), els blogs són el refugi on llegir durant uns minuts algunes idees interessants. Felicitats per les numeroses visites i segeuix escrivint de tant en tant!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fa poc vaig llegir que "tenir èxit a les xarxes socials és com ser ric al Monopoli"... un bon simil del mateix "fast food" que parlava en Tino Soriano fa unes setmanes, al menys per mi i que com tu i d'altres companys anem mantenint vius els nostres blocs que de fet son la nostra identitat i un tros de la nostra vida. Moltes gràcies Oriol!!

      Elimina
  3. Ja t'ho he dit pel face pero t' ho repeteixo per aqui que és el lloc on et vaig començar a seguir. M' agrada veure el mon des de els teus ulls i sovint tenir un altra perspectiva per llocs on ja he passat i no he pogut emportar-me tota la essència del moment. Gràcies per compartir i felicitats de nou.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquí segurament serà més fàcil que algú ho vegi, el mon de les xarxes dominants és molt efímer Marta. Celebro que t'agradi el que faig i que portis tant de temps per aquestes "terres" ;-)
      Moltes gràcies per les teves paraules i suport!!

      Elimina
  4. Enhorabona Pere, per la perseverància i el bon fer. Els bloggers comencen a ser una espècie en perill d'extinció i continuar en la bretxa indica creure en el que s'està fent.
    Salut campió!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segurament ja ho som Josep, miro enrere i em ve vertigen... tantes i tantes coses que han passat des d'aquella matinada a Calella de Palafrugell on ens vàrem conèixer, així mateix t'animo a continuar, no podem perdre la nostra identitat.
      Moltes gràcies!!

      Elimina
  5. Per una banda felicitar-te per anar consenguint els teus somnis. Per una altra, agrair-te aquest bloc on els comparteixes i ens encomanes aquesta il·lusió i pasió per aquest gran projecte vital, que hauria de ser el tothom: intentar fer realitat els nostres somnis!!
    Moltes gràcies Pere.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vaig començar amb algun dels somnis d'infància, aquell per sort els he pogut assolir però ara m'adono que la llista és molt més llarga del que em pensava... i la vida molt curta si no la sabem viure amb bon rotllo i il·lusió. Aquest és un dels motius pels que m'he tingut que "reinventar" varies vegades i en el bloc sempre en quedarà constància. I tu hi has estat des de molt al principi. Moltes gràcies a tu Paco, per ser-hi i per ser com ets.
      Una abraçada

      Elimina
  6. Vist així, el resum de somnis aconseguits fa molta patxoca. Espero que en vagis sumant i que nosaltres ho puguem gaudir quan ho comparteixes en el Blog i, de passada que vagis sumant visites, jeje
    Un petó Pere

    ResponElimina
    Respostes
    1. El bloc només és un reflex de les experiències i vivències personals, si això va acompanyat de visites, molt bé, voldrà dir que interessa o ajuda a algú.
      Fins aviat Mercè, ja ens posarem al dia ;-)
      Un petó

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab