1er Rally Aeri de Navegació - Viladamat

L'entrada d'avui no és sobre fotografia com les anteriors però si té cabuda dins el concepte del bloc, somnis assolits.
Aquest cop vull explicar una bona experiència que he compartit amb Andreu, el pilot amb el que acostumem a volar junts, ha estat la participació en el 1er Ral·li aeri de navegació que s'ha fet aquest passat dissabte al aeròdrom de Viladamat.
Per al 90% dels participants era la primera vegada que feien una prova com aquesta, així com per l'organització i aeròdrom i l'experiència ha estat del tot encoratjadora.
Us explicaré una mica el fil dels aconeixements ...
Després de la inscripció ens han donat un sobre on hi havia un mapa de la zona, un regle amb kms i temps, un llibre de ruta amb direcció en graus, kms i una foto de cada lloc de pas.
Ha estat molta feina ja que hi havia molts condicionants que de no fer-ho bé no encertes la ruta i no aconsegueixes les fotos de cada punt de pas, però al cap d'una estona ja teníem la ruta acabada, amb temps parcial i totals de cada punt, més o menys clars els lloc on fer la foto necessària i la direcció després de cada fita.
Era qüestió de carregar de combustible i preparar-nos per l'aventura.
Un cop repostats calia anar a la pista per enlairar-nos d'un en un però amb prou marge per no tenir cap accident.
Ens toca !!! Quins nervis, fem totes les comprovacions de l'aparell i ja estem preparats per volar.
Era el moment de posar el crono a 0 i anotar la hora de sortida que ens serviria de guia per fer la ruta amb l'horari previst.
Un dels punts intermitjos era el Santuari de la Mare de Déu del Mont, on hem tingut una mica de núvols baixos però sense turbulències.
I un dels punts de pas era el Castell de Requesens, on calia fer la foto del mateix en el minut exacte previst en el roadbook
Al final no ha pogut ser, un error en haver fet servir dos cronòmetres ens ha relegat a la sisena posició quan podíem haver guanyat perfectament ja que hem passat tots els punts amb la mateixa diferència, 1 minut exacte en cada fita i ha estat perquè jo he agafat l'hora de quan hem entrat a pista per enlairar-nos i l'Andreu ha posat el cronòmetre a 0 un cop ja volàvem, aquest minut ens ha penalitzat tota la ruta ja que les fotos les hem fet guiant-nos amb el seu cronòmetre.
Una bona experiència que ha culminat amb un dinar de germanor amb tots els participants i organitzadors i amb la respectiva entrega de premis.
El track de gps de la ruta sencera
No sé si aquesta història continuarà però el que és segur és que avui la hem gaudit.
;-)

Comentaris

  1. A pesar de vuestra avioneta de juguete, ... me han entrado ganas de 'participar'.

    Qué bien lo pasáis, ... y lo digo con mucha envidia 'mala' ... : ))

    Besos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hemos descubierto una nueva faceta dentro de los vuelos que solemos hacer, nada tiene que ver con lo que hemos venido haciendo estos últimos tres años con la misma avioneta de "juguete" ;-))
      Lástima que solo quepamos dos y justitos...

      Besos

      Elimina
    2. Justitos ???

      ... : ))



      Aún recuerdo, cómo me explicabas a la hora de sentarte y 'ajustarte' en tu asiento Pere, ... : ))


      Besos !!!

      Elimina
    3. Entrar y sentarte forma parte de un "ritual" al que si le añades el Ipad, la cámara y el segundo objetivo ya se convierte en proeza... jejeje pero sarna con gusto no pica... o eso dicen ;-))

      Besos!!

      Elimina
  2. ... Y fue muy tonto el error cometido con los cronómetros, ... Qué rabia, no !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eso, te lo puedo asegurar, es lo de menos, aunque no ganamos el rally ganamos una experiencia y la victoria moral también ;-))

      Elimina
    2. No lo digo por ganar, ... sino porque es algo tonto en lo que no se piensa, y tiene mucha importancia ... : ))

      Otro beso Pere !

      Elimina
    3. Y tan tonto... ten por seguro que no nos pasará mas ni a nosotros ni a los otros participantes en esa prueba ;-) aunque lo hayamos tenido que "pagar" nosotros... la experiencia si se quedará dentro ;-))

      Besos!!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab