Illes dins un riu..

El cap de setmana passat va estar un privilegi veure els diferents cels que es varen donar a la Costa Brava, tan a la posta de sol com especialment a la sortida del dissabte, avui tenia ganes de posar dos versions de la mateixa foto, tot i que va estar una sessió molt productiva he escollit aquesta en primer lloc per els records del que acabava de passar (una sortida de sol amb un color vermell espectacular...) i per la calma que va seguir i que es reflecteix en aquesta foto.
Vaig estar dubtant de si allargar l'exposició amb un filtre degradat, però finalment vaig optar per 2,5 segons baixant l'ISO fins a 50.

La veritat es que desprès de molt mirar no he sabut escollir una, dons el meu cap me diu la de color i el meu cor la b/n, jutgeu vosaltres mateixos....

Comentaris

  1. És una imatge encisadora, quan l’he vist en el Flickr m’ha fet sentir la dolçor d’aquest horitzó que es confon entre la textura tan suau de l’aigua i els núvols. El contrapunt de les illes en diagonal amb els núvols trencats de la dreta m’encanta.
    Quan he vingut al blog i he vist les dues versions, no sabria amb quina quedar-me. Bellesa i harmonia en dues versions !

    ResponElimina
  2. Hola!!
    Fantástica foto! Me gusta mucho...minimalista y con mucha delicadeza...
    Me imagino que no tengo que decir con cuál de las dos me quedo, verdad?? :-D
    Un abrazo!

    ResponElimina
  3. Mercè, gràcies per passar-te i deixar el teu comentari, la marcació indefinida de l'horitzó es un dels punts que mes m'atrauen de la foto a mi també i de la majoria de la serie que vaig fer una estona abans, va estar, com he dit.. una matinada molt productiva :)
    Un petó!

    Arkaitz!!! Me alegro que te guste, fue una noche especial y un amanecer sin desperdició, aunque esta es de un poco mas tarde..
    Un abrazo!!

    ResponElimina
  4. A mí m'agrada la de color , és preciosa !!!!

    ResponElimina
  5. Es una difícil elección, Pere...

    Cada una tiene un encanto especial. Y si le agregamos el contexto de como fue tomada... es más difícil la decisión.

    Así que, que marchen las dos!!!

    Otro besote transoceánico!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab