Vides paral·leles


Com si de dos fantasmes fugint enmig de l’Estany es tractes..les dos barques van "caminant" sense rumb, vaig veure el fons difús per la boirina, misteriosa i a la vegada molt atractiva... que me va fer de difusor de llum i vaig poder “pintar” amb aquests tons tant suaus tota la foto, per donar vida i dinamisme a una escena que tirada a velocitat normal hauria estat una imatge mes de barques i estany, vaig utilitzar un filtre de densitat neutre de 3 passos, que me va permetre portar l’exposició fins a 30 segons i d’aquesta manera poder captar el “moviment” de les barques, d’una manera subtil, però a la vegada extremadament captivadora, al menys això me va venir al cap només veure el resultat final de la llarga exposició.
Espero que us motivi a anar a l’Estany a fer fotos, cada dia es diferent, cada dia te una llum pròpia i uns colors per l’ocasió.
Canon 5D Mark II, Canon 70-200mm F/2.8 L IS, 30 segons a f/29 ISO 100, trípode i filtre de densitat neutre.

Comentaris

  1. Claro que es una fotografía motivadora y de ensueño...

    De ahí a que pueda lograr un efecto tan cautivador... llevará su tiempo.

    Gracias por la explicación técnica!!!

    Un besote transoceánico!!!

    ResponElimina
  2. La veritat és que ha quedat màgica... Estàs fet un campió, felicitacions.
    Pepet

    ResponElimina
  3. Mónica, que alegria leerte por aquí, te noto muy modesta, claro que puedes conseguir efectos como este con tu sensibilidad :)
    Besito catalan!!!

    Gràcies per la visita Pepet, mira que el tinc aprop i tenia pensat l'efecte, però precisament va tenir que ser el dissabte :))
    Una abraçada!!!

    ResponElimina
  4. Somni és la imaginació vana de coses impossibles. En aquest cas, un somni fet realitat!
    Felicitats per acomplir somnis!

    ResponElimina
  5. Gracies i gracies, un per mostrar-nos aquesta foto tant captivadora, l'altre per l'explicació, sempre es bo apendre dels mestres.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  6. Gracies per la explicació Pere...
    La he vist al teu flickr i estaba intrigat.

    Clar que motiva L'Estany !!

    Una abraçada.

    ResponElimina
  7. És com un somni, tant per ser uma imatge que fuig de la realitat, d'una bellesa captivadora, com per ser una fotografia molt difícil d'aconseguir per molts dels que gaudim construint imatges darrera la càmera. Estàs contemplant-la i pensant què estàs veient, una foto o una pintura....., finalment deixes de pensar i et quedes embadalit i prou.
    Felicitats Pere !
    Un petó

    ResponElimina
  8. Gràcies per els vostres comentaris, estic bastant satisfet d'aquesta fotografia, els que me coneixeu be, sabeu que feia mesos que anava darrera d'ella. ;-)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab