Alien, el retorn

Aquesta setmana tenia ganes de fer un macro, un macro diferent, irreal... i mentre estava descansant al sofà de casa, vaig veure a la terrassa una planta mig seca on hi anaven una gran quantitat de cernidores i abelles, me va faltar temps per muntar-hi el trípode davant i amb el 100mm F/2.8L IS enfocar a la busca d'una composició interessant, hi havia dos exemplars diferents dels altres, mes grans, mes amenaçadors i me vaig proposar capturar-ne un d'ells amb la càmera.
Al poc d'iniciar l'espera, vaig tenir sort, un es va posar a la fulla que tenia mes aprop i completament de cares a mi, no me vaig fixar gaire en el fons, estava mes perquè no sortís volant que per altre cosa, però me va cridar poderosament l'atenció el reflex que es formava darrera seu, aquesta mena d'aurèola verda que si.. que li dona el toc irreal que buscava, com si la mosca sortís d'un raig de llum verda, kryptonita potser??  llavors ja es va desencadenar ràpidament tot el proces d'exposició i enfoc, dons volia aconseguir una profunditat màxima en els ulls, que gràcies a la petita obertura de diafragma es va resoldre bastant satisfactòriament, aconseguint una captura diferent, amenaçadora i coloristicament atractiva, que ens dona una idea de que si algun dia aquests insectes creixen fins la nostra mida, tindríem un bon problema.

Comentaris

  1. potser que algun dia et plantegis anar a fotografiar aliens a la platja, ara que n'hi ha amb aquestes calors i no aliens al balcó. Recors

    ResponElimina
  2. quin bitxo més lleig!!! :-)
    molt alien...si senyor!

    ResponElimina
  3. Miquel, poc m'agrada la platja, espero ansiós l'arribada de la tardor per anar-hi ;-)

    Es la primera impressió que vaig tenir al veure'l Montse, sobretot amb aquesta llum verda :))

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab