Yerebatan Sarnıcı

Avui us volia mostrar un dels llocs que mes em motivava del viatge a Istanbul, la cisterna de Yerebatan, un lloc increïble, que frega lo irreal, per la seva magnitud i la dificultat de la seva construcció, dons ocupa 10.000 m² i te una capacitat per 30 milions de litres i estava destinada a reserva per si algun dia Istanbul estigues assetjada i data del segle VI, desprès d'aquest breu pas per l'historia.. us diré que vaig quedar bocabadat davant d'aquest lloc i em vaig dedicar a buscar composicions i enquadres, dons havia molt per triar.
Si teniu planificat anar a Turquia no deixeu passar l'oportunitat de gaudir d'aquest lloc, amb calma i si pot ser amb trípode, dons la llum es minsa i fan falta velocitats molt baixes, en aquesta ocasió vaig tenir que recórrer a pujar l'ISO fins a nivells no recomanables, però deixar passar una oportunitat com aquesta no m'ho hagués perdonat mai.
Espero que us agradi.

Comentaris

  1. Qué barbaridad, se me antoja imposible de fotografiar. Estupenda, los reflejos y la profundidad me gustan mucho.
    Un saludo.

    ResponElimina
  2. Havies de sentir alguna cosa ben especial entre aquestes columnes.
    M'agrada molt la fotografia per la simetria, la llum, la composició, el reflex...!
    Un petó

    ResponElimina
  3. Gracias por pasarte Ricardo, espero que disfruteis mucho el objetivo!!!
    Un abrazo!!

    Imposible?? que va, estava lleno de guiris por todas partes Paco, lo ideal hubiera sido un trípode, pero a falta de pan... doy por bueno el ISO 3200!!!! :)

    Si!!! Ho has entés!!!
    Quan tens uns moments de solitud, allà dins, sembla que totes les generacions turques del passat, t'estiguin fen companyia, es una sensació rara, però agradable ;-)
    Un petó.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab