La Fageda d'en Jordà

M'he decidit a pujar aquesta foto de la Fageda d'en Jordà (Garrotxa) com a avis per els que la tingueu com a objectiu fotogràfic, dons amb el vent i els canvis climàtics tant sobtats dels darrers dies, els arbres s'estan quedant sense fulles, aquest cap de setmana passat estava esplendorosa i plena de color, amb l'ajuda de la boira i la pluja que feien de difusor, es podien aconseguir fotos amb uns colors que moltes vegades es difícil de veure.



Aquesta foto d'avui esta feta sota una fina pluja aquest diumenge al matí, amb l'afegit que gairebé estava sol, donat el mal temps i que no hi havia cap mena d'ombra ni reflex. Em va agradar aquest arbre caigut en forma d'arc i vaig aprofitar per composar la foto amb ell com a protagonista central, buscant l'originalitat enmig d'una fageda mes que fotografiada.

Espero que us agradi i que pugueu aprofitar els poquets dies de color que li queden aquest any.

Canon 5D Mark II, Canon EF 24-105mm f/4L USM, a 47mm. 4 segons a f/11 ISO 100 i trípode.

Comentaris

  1. és preciosa, i quina diversitat de colors!!
    ...és una pena que em caigui tant lluny i sense cotxe; aquest any volia tornar però ja veig que faré tard :(

    m'agrada molt com has fet la composició de la foto, sembla que l'arbre torçat faci d'entrada a un bosc màgic i encantat

    ResponElimina
  2. Vaja Pere, quasi coincidim. jo vaig anar amb la Gemma el dissabte al matí i tot i que vam a anar a primera hora, a les 11 vam decidir marxar perquè estava ple de gom a gom i quasi no es podia ni posar el trípode.

    Molt bona la foto de l'arc. També vaig veure aquesta composició pero just hi havía un grup d'unes 30 persones i semblava més aviat les rambles de Girona. Potser sóc raro però a mi m'agrada més anar a fer fotos quan gairebé no hi ha ningú.

    Salutacions

    ResponElimina
  3. Doncs vas encertar el moment just, com sempre, ara amb el vent que ha fet ja no deuen quedar fulles als arbres.
    Una llàstima, li tenia moltes ganes, però amb la càmera a al SAT, ho hauré de deixar per la propera tardor!
    Sort, que com sempre, tu hi has anat!!! Molt maca pere!!!

    ResponElimina
  4. Felicitats pel blog Pere, i gràcies per conpartir amb nosaltres aquestes fantastiques fotos.
    No he estat mai fent fotos a la fageda d'en Jorda, com que tinc el Montseny a toca de casa, haviam si algun dia m'escapo.
    Salutacions.
    Cesc Noguera

    ResponElimina
  5. Es el mateix que vaig pensar jo quan ho vaig veure. Precisament he posat avui aquesta foto per recordar-ho a la gent que hi vulgui anar, dons s'esta passant.

    Dani, jo vaig estar els dos dies, des de les 7:45 fins a les 11 aproximadament, he estat gairebé sol el diumenge i amb una mica de gent el dissabte quan ja marxava. A mi també m'agrada fer fotos sol ;)
    Salut!

    L'única sort es que ho tinc aprop Montse, i no em costa res donar-hi una ullada de tant en tant, sinó és impossible. Gràcies per passar.

    Cesc, el Montseny i la Fageda d'en Jordà, poc o res tenen a veure, cada lloc es especial, al Montseny a mes hi ha aigua i això es un punt a favor. Gràcies per passar.

    ResponElimina
  6. Festival de color + bona composició = foto preciosa

    ResponElimina
  7. Esplèndits colors de la fageda, jo vaig estar-hi la tardor pasada i em va agradar moltisim tot i la gentada que hi habia, bon treball!

    ResponElimina
  8. Uns colors i una composició de gran bellesa,ja s'ha acabat per aquest any,el bosc s'ha tornat trist,apagat,peró aviat es cubrirà de blancor i tornarà a brillar,ja ho estem esperan,oi??
    Una abraçada, bon treball.

    ResponElimina
  9. Un color espectacular,ara a esperar un altre any. La composició també m'agrada molt, la trobo antrevida amb aquest arbre tombat.
    Salut

    ResponElimina
  10. Gràcies Pepet, ja està tardant aquesta sortideta... :)

    Dons aquest dia jo estava pràcticament sol Carme, i es que el mal temps sol tirar la gent enrere, però proporciona bones atmosferes per fotografia. :)

    Si Esther, cada estació, cada canvi de temps, cada instants es una joia que podem gaudir, esta a les nostres mans i tu ho saps aprofitar també :)
    Un petó.

    Era per fer quelcom diferent de la immensa majoria de fotos de la Fageda Jordi, i el resultat no em desagrada del tot..jeje..
    Salut!!

    ResponElimina
  11. Bon dia,Pere! Remenant per internet i en la meva busqueda aferrissada buscant fotos de paissatges per prepapar una presentació sobre critica fotogràfica t'he trobat! Ha estat un regal de reis!!. M'encanta el teu bloc i el teu treball. Felicitats i moltes gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Pili,
      Celebro que t'agradi, comentaris com el teu donen ganes de continuar aquest camí.
      Moltes gràcies!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab