Retrat d'un Sifaca

Ja s'acosta fi d'any, es moment de fer un resum de com ha anat el 2010, fotogràficament parlant, tinc que dir que el balanç es totalment positiu.
Ha estat un any mes d'aprenentatge, d'innumerables sortides a hores intempestives, desaconsellables per la majoria de gent, de viatges, de busca constant de les "bones llums" fotogràfiques, el premi Blocs Catalunya 2010, en definitiva un any per recordar.



Com per recordar tota la vida va estar el viatge a Madagascar, un viatge somniat des de petit, per això avui us pujo una foto d'un lèmur, no un lèmur qualsevol, sinó del Sifaka diadema (Propithecus diadema), tot i que tinc que aclarir que aquest retrat està fet a un exemplar que estava en semi-captivitat, en una mena de illa dels Lemurs al Vakona Forest Lodge dintre del Park d'Ansasibe-Mantadia. Un lloc on els vèrem tenir a tocar, no tant sols els d'aquesta especie, sinó també els Varecia variegata variegata, que només havia vist molt de lluny al Zoo de Barcelona i que aquí fins i tot els hi vàrem donar de menjar plàtans i gravar aquest vídeo amb l'Iphone.
Els crits que feien una vegada tips i ja enfilats als arbres varen estar una nova experiència única . Us recomano que pujeu el volum dels vostres altaveus per no perdre detall. ;)



Moments que a la selva no vàrem poder tornar a reproduir, encara que els vàrem tornar a veure i a fotografiar de nou, estaven ben amunt a les branques mes altes i poques fotos vàrem poder aprofitar que tinguessin qualitat suficient.

Volia dir, que poc a poc, van sortint de la "nevera" part de les fotos que vaig fer en aquest fantàstic viatge i es que fins ara, ja passat un temps, no he pogut desvincular les emocions i vivències personals, de les fotos pròpiament dites.

Espero que us agradi.

Comentaris

  1. Hola Pere tenim moltes ganes de començar a disfrutar de les imatges de Madagascar, les poques que em vist són espectaculars.
    El video no el puc reproduir.

    Salut

    ResponElimina
  2. Gràcies per passar Jordi, que gaudiu molt d'aquest Nadal.
    Una abraçada!

    (El video ja va .. ;)..)

    ResponElimina
  3. Si escoltant, aquests crits ja es possa da pell de gallina, allà in situ, deu ser....

    Els moments viscuts,pero molt que els expliquis,son moments els vas viure,tú, les emocions viscudes,només les vas experimentar,tú, et queda un bon record, per tota la vida.
    Gràcies per compartir,un trocet de les teves emocions.
    Un petó!

    ResponElimina
  4. Esther, quan comparteixo aquestes vivències i emocions, les torno a reviure, les torno a sentir i això m'agrada i si a vosaltres també, tot ok! ;)
    Un petó!

    ResponElimina
  5. Bones noi...
    estàs fent un "LemuriaMix" ben chulo... el retat del variegata es ben chulo també...
    que passis unes bones festes!
    B

    ResponElimina
  6. Hola Borja!!
    Espero que tot vagi be!!!
    Ens hem de trobar aviat....va!
    Bones Festes Crack!

    ResponElimina
  7. Hola compi¡¡

    em passo més temps a Girona que a Castelldefels. Un café algun dia? una nocturna? o uns spaghettis?

    Una abraçada,


    Indri

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab