Mai t'oblidarem Pep!!

Avui es per mi una entrada "obligada" el meu tribut al Pep Guardiola que durant 4 anys ens ha fet gaudir del FUTBOL com mai abans havia fet ningú, es un moment per deixar de banda els colors que cada un de nosaltres portem dins i rendir tribut a aquest gran personatge.
El barcelonisme i tots al seguidors del bon futbol lamentarem aquest dia, doncs ha tancat una època daurada per el futbol català i espanyol. No oblidem com juga i amb quins jugadors ho fa la selecció..
Es una reflexió per tots els que manen en aquest esport, ens deixa (momentàniament espero...) un innovador i un mestre de la pilota, un entrenador que ha fet i farà historia, que ha aportat tàctica, saber fer i sobretot educació i bones maneres per sobre de tot i que ha tingut que suportar una pressió afegida i angoixant per part de un determinat sector de la premsa i la permissibilitat de ser atacat de qualsevol manera davant l'impunitat atorgada per els "comitès" arcaics del nostre futbol.
La foto d'avui, d'un paisatge d'alta muntanya a Noruega amb la LLuna quasi plena de protagonista es la meva ofrena, una foto que vaig gaudir fent-la i que em reservava per una ocasió especial com aquesta, per lo que representa i per el moment viscut, efímer també en el temps, doncs la poca llum de un sol ja amagat que es va filtrar per darrera els gruixuts núvols que teníem darrera va "encendre" la Lluna i va donar color al Cinturó de Venus per un instant.
Va per Tu, mai t'oblidarem Pep!!


Comentaris

  1. Una fotografia preciosa, Pere; penso que has fet bé reservant-la per a avui. En Pep ha fet gala d'una gran honestedat, reconeixent que se sentia buit per continuar. Sabem, però, que mai marxarà del tot, ni del Barça ni dels nostres cors.
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, la reservava per una celebració culé.... encara que una mica mes blau grana tampoc estaria malament :-)
      Gràcies per la visita i per compartir els pensaments.
      Una abraçada!

      Elimina
  2. Si gràcies a en Pep per tot, pero sobre tot per l' il.lusio que ens va tornar i molta sort per en Vilanova, jo nomes volia que el Barça no perdes la seva identitat i em sembla que ho hem aconseguit.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Marta, sort per el Tito, la necessitarà, però no estaria malament que aquest "desconegut" guanyes de nou al Bernabeu, eh? ;-)

      Elimina
  3. Una pena, pero no hay que olvidar que gracias a él se vio el mejor futbol en este país. Pero me da a mi que en un par de años volverá, eso espero. Y un detalle lo de Tito Vilanova, el que quiera Mouriños que se vaya al Madrid.
    Por cierto, preciosa la foto, Pere.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola David!
      Ojalá tengas razón y lo tengamos de nuevo de vuelta en un par de años, con mas ganas si cabe, pero ahora mismo lo dudo...
      Gracias Crack!
      Un abrazo!

      Elimina
  4. Ai, Pere ! Has espatllat una gran foto amb un comentari amb olor a colònia :-)
    Ara em faràs mirar la meva versió del lloc amb més sentiment blanc-i-blau (per la neu i el cel, es clar).
    Una abraçada, company.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Don Santiago, jejeje...amb mes blau i blanc...també la tinc...mentre estàveu xarrant jo no parava de fer fotos i tinc tota la seqüència i amb totes les llums fins que la lluna va estar en el lloc que volia ;-)
      Una abraçada!!

      Elimina
  5. Una pasada de foto Pere. Yo de futbol no entiendo casi nada, pero mi mujer dice que es el entrenador más guapo. Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola José, me alegra que te guste, el sitio lo hubieras disfrutado tu también, seguro!
      Dile a tu mujer que tiene buen gusto :-)
      Un abrazo!

      Elimina
  6. Hola Pere.
    Jo no entenc ni m'agrada el futbol, però he de reconèixer que el Pep ha estat un referent de bon fer. Ha deixat constància d'educació, saber fer i saber estar. Coses que note a faltar en molts.
    Bonica foto per una bonica dedicatòria.
    Salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Vicenç, tens molta raó i mes en el nivell de popularitat i sortida al mitjans que tenen...cal educació i saber fer i donar un bon exemple als joves.
      Salut!!

      Elimina
  7. No sóc pas futboler, de fet no hi entenc gens, jo només veig persones corrents darrera una pilota per aconseguir fer-la arribar als pals contraris cobrant sous indecents (es veritat que no només són futbolistes els del "club" dels €€€ immorals).

    Si es cert que tinc el Pep Guardiola com tot una icona del Barça. Pimer com a jugador carismàtic (tot i que crec que no va acabar la seva carrera de jugador al Barcelona) i després com a entrenador cabut, mesurat i previsor.

    Més enllà de tot això, vaig a valorar la foto. Em sembla simplement fabulosa i n'estic molt sorprès de que fins i tot la lluna tingui detall i se li vegi el conillet (absteniu-vos mal pensats). Suposo que tindries les condicions adients per poder aconseguir-ho en una única exposició. Em podries fer 5 cèntims dels paràmetres amb que vas fer la foto?

    Veig que a Noruega no vas perdre el temps, em pregunto quants més tresors fotogràfics amagats deus tenir ;)

    Una abraçada!... que en noruec seria: En klem! (segons el traductor de Google)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Daniel, fins avui no he vist el teu comentari i ha estat gràcies a un privat teu avisant-me d'un altre...que per cert no he vist.
      Et contestaré que algun "tresor" més queda per allà...i que potser ben aviat el veurem.
      En klem Dani!

      Elimina
  8. M'agrada molt la foto. No m'agrada gens el futbol, que els clubs paguen els vora 800 milions d'euros que deuen a hisenda! ! !

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Pepet, no es pot tenir tot...jajaja, a mi si m'agrada molt el futbol, la crisi els arribarà, segur! igual que a tots els estaments de la societat, hi han que pensen que n'estan al marge, però...arribarà a tothom.
      Fins aviat!!

      Elimina
  9. En Pep es un gran psicòleg, te control de si mateix i sobretot te una gran virtut,es humil.
    Quan una persona, assoleix èxits tant personals com professionals, es per treure’s el barret davant d'ell quan veus que l’arrogància no l'ha vençut.
    Tota la sort a Tito. Trobo que es una bona decisió.
    Ara la teva foto....
    Es una guapada,la lluna està espectacular!!!(al seu lloc ;)) la constància i l'espera donen aquestes recompenses tu ho saps. Molt be!
    Un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Esther, efectivament la lluna estava espectacular, no se si es transmet tal com ho vaig viure però el moment va valer la pena, l'espera, el fred i els kms.
      Gràcies per la visita.
      Un petó!

      Elimina
  10. A mi no m'agrada el futbol, però si el Pep persona. Ha sabut transmetre uns valors, avui dia molt poc tinguts en compte. Crec que això és el millor legat que ha deixat!
    La foto...espatarranttttttttt...però si se li veuen els cràters i tot a la lluna!!!!! excel.lent!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Montse, em feia por que la foto sortis trepidada, doncs el terra on havia el trípode no era consistent, està feta amb aixecament de mirall i a una velocitat molt lenta però lo suficient per captar la lluna sense moures...llavors els detalls llueixen millor ;-)
      Gràcies per la visita!

      Elimina
  11. Una foto preciosa.
    I en Pep jo tampoc l'oblidaré mai.
    salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estem totalment d'acord Jordi, gràcies per la visita.
      Salut!

      Elimina
  12. La foto és una xulada a nivell de composició i amb aquests tons rosats dels núvols encara més. El detall de la llunya és per treure nota.
    Futbolísticament parlant, quan va anunciar que plegava em vaig quedar amb cara de nen quan se li acaba el xupa-xups (que bo que era, llàstima que s'hagi acabat); no obstant, fixa't en els comentaris. Ningu no és "futbolero" (jo tampoc) però tothom destaca la feina i les formes. Han estat uns anys d'èxits, espectacle, humilitat i coherència en el discurs (català inclòs). Suposo que és per això que la majoria del món reconeix l'emprenta que ha deixat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Joan Carles, es pot dir mes alt però no mes clar, estem d'acord!!

      Gràcies per la visita!!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab