Un altre mon?

La costa oest d'Astúries es una de les meravelles naturals que a dia d'avui encara podem admirar amb tot el seu esplendor, agressivitat i potencia. Des del primer dia em vaig sentir com en un altre mon, cada lloc, cada localització em semblava mes potent i mes salvatge que l'anterior, aquestes roques i la bravura del mar em feien anar de bòlit amb la càmera.
Han estat uns dies molt intensos, ara toca reposar, deixar "refredar" les fotos a la "nevera" i d'aquí uns dies poder tornar a reviure tantes emocions i tants bons moments, tan socials com fotogràfics.
Vull agrair i fer palesa la meva admiració a José Fernández per haver compartit algunes de les seves localitzacions, haver estat un company increïble de sortides, per la seva constància i per el seu treball que, un cop vist el que hi ha al darrera encara m'impressiona mes.
També al David Álvarez amb qui hem compartit una jornada entera i amb qui ho hem passat de conya tant a la natura com a la sobretaula ;-)
I desitjar-lis sort amb la meteorologia al Jep Flaqué i a l'Asier Castro amb qui també hem compartit sortides i bons moments.

Comentaris

  1. Caram una foto molt maca a la que fins i tot li trobo similitud amb una del Marc Adamus ( http://www.marcadamus.com/images/large/The-Great-Window,-figure.jpg ).

    Son 2 imatges amb diferents exposicions i fusionades amb el Photoshop o el lloc era prou lluminós per fer-ne una de sola (em sembla que no perquè en xoca aquest cel amb la il·luminació interior?

    Una abraçada! Per cert, la Júlia ja ha arribat ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones Daniel, primer de tot ENHORABONA per la Júlia!!!

      No havia vist l'imatge del Mark Adamus, aquella es a Arches N.P., de moment em queda una mica lluny a mes ell tenia sol i en la meva estava plovent.

      Es una sola imatge, vaig fer-ne varies i fins i tot tinc dos exposicions, per si no podia salvar les diferencies de llum, el secret: estava plovent i la llum suau entrava a la cova, un dia de sol aquesta foto no es possible amb una sola exposició. ;-)

      Una abraçada als tres!!

      Elimina
    2. Hola Pere, ¡qué foto más guapa, me encanta! Una composición impecable y muy bien vista. No me digas que has estado en la costa occidental de Asturias esta Semana Santa porque yo también he estado por allí. Una pena no haber coincidido...
      Un abrazo

      Elimina
    3. Hola Daniel, ostras!! si lo hubiera sabido hubieramos podido compartir salida y alguna comida.
      Ya estoy esperando ver alguna maravilla tuya.
      Un abrazo!!

      Elimina
  2. Preciosa foto, Pere, te quedó de coña. Volveré por ahí a ver que consigo hacer.
    Me lo pasé muy bien con vosotros y aprendí un montón, fue una pena que no pudieramos compartír más días, espero que se repita pronto.
    Ya te mando alguna foto en la que sales.
    una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola David, cierto fué una pena, alguna parrillada de marisco hubiera caido ;-)
      Si vuelves cuidado con la pleamar, mandame un mail para cuando quieras ir i te digo un pequeño truco para no tener que salir nadando :-))
      Una abraçada!!

      (Llegue con un A6 y me fui con un A4!! Queda liga!!)

      Elimina
  3. Realment un lloc interessant. Sort que com dius, estava núvol i ho vas tenir mes fàcil per exposar.la correctament. Molt ben composada!
    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep, el lloc es molt interessant, però si no vas amb compte amb les marees te la jugues i de debò, doncs si t'enganxa allà no hi ha sortida i queda totalment inundada i tampoc hi ha cobertura de mòbil...
      Salut!

      Elimina
  4. Hola Pere, esta imagen tiene una fuerza increible con ese cielo tan tétrico, refleja a la perfección lo salvaje del lugar. Ha sido muy buena idea colocar a tu hijo para dimensionar el lugar, muy bien visto por tu parte. Esta imagen va a ser una de las referentes de esta localización. Me alegro de haberte conocido y compartir estos lugares. Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola José, como te comenté allí, tendríais que hacer pagar entrada para ver estos lugares ;-)
      Un abrazo de todos y cada uno de nosotros!

      Elimina
  5. Anirem esperant per veure com has captat aquesta meravellosa costa.

    Salut

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Jordi, tot i que vàrem sortir tots els dies i a totes hores, no vàrem tenir massa sort amb els cels i els colors, però alguna cosa s'ha fet i he pres bona nota per tornar-hi ben aviat.
      Salut!

      Elimina
  6. Impresionant el lloc.
    Una pasada.
    Salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Vicenç, el lloc es espectacular, tota aquella costa ho és.
      ;-)
      Salut!!

      Elimina
  7. Jo també prenc nota.
    Saps escullir be, els teus dentins.
    Un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esther, era un viatge planejat des de fa molts mesos...però sense la inestimable ajuda del José i del David poca cosa hagués fet ;-)
      Un petó.

      Elimina
  8. Uala, Pere, quin lloc! Veig que no has perdut el temps.
    A aquestes alçades dues tenir la nevera a tope ja, no? ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones Dr., espero les seves captures de Ses Illes...segur que seran molt bones.
      Per cert, tindré que ampliar la "nevera" ;-)
      Salut!!

      Elimina
  9. El sitio realmente impresionante. Me gusta la composición, la inclusión humana ayuda a dimensional la magnitud del lugar. La luz muy bien domada para ser una sola toma.
    Un saludo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Xose, la luz fué uno de los problemas mas difícles de solventar aunque en si pude capturar la esencia del lugar y su inmensidad :-)
      Salut!

      Elimina
  10. Pere aquest lloc es massa!!
    Jo vaig estar per la zona fa uns mesos, aquest indret en concret no el sabia, en vaig visitar d'altres realment salvatges i espectaculars.
    Tinc ganes de tornar-hi!!
    Tal com dius realment sembla un altre mon
    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Jordi, ja en vàrem parlar fa unes setmanes...també vaig veure uns llocs impressionants i molt salvatges.
      Jo hi tornaré segur!
      Salut!!

      Elimina
  11. Pere, segur que ets dels que pensen que el mon s'acava el 21-12-12, doncs no pares de mou-re't!
    T' haig de confessar que la fotografia que ens presentes no m' acavava d' omplir, pero al final desprès de mirar-la varies vegades a varis foros i llegir els bons comentaris ja pensava que el meu gust era erroni, pero al final he fet una ultima revisió, ara en gran i voilà! Magnifica!
    Deu ni do el lloc, i com molt bé dius dificil de plasmar.
    Uffff! No t' acostimis que comentaris tant llargs no son "lo" meu!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones Esteve, si que es llarg si!!!
      El mon s'acaba?? no! Crec que tinc que aprofitar tot el que pugui els bons moments que els dolents venen sense buscar-los.
      I si no agrada no passa res, faltaria mes. Es un exemple d'un lloc molt difícil de fotografiar on apart de tot el que coneixem s'ha de comptar amb la pleamar, doncs queda inundat del tot en poques hores.
      Salut!!

      Elimina
  12. Realment aquest lloc sembla espectacular, i té alguna cosa que em transporta al passat. Si en comptes del teu fill hi sortís un dinosaure, seria perfectament creïble!
    Felicitats per tot el teu treball!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sus, aquest lloc és espectacular, a mi em va impressionar molt i crec que es lo mes "salvatge" que vaig veure en tota l'estada.
      Gràcies per la visita!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab