Atrapat en el temps II - El resultat

He deixat passar un temps prudencial per publicar els resultats recollits arrel de l'entrada "Atrapat en el temps" i aquests han estat com a mínim "curiosos".
La foto que més acceptació ha tingut ha estat la segona, una foto on les simetries, reflexos i colors destaquen per sobre la composició al meu entendre...
He rebut 37 opinions, de les que aquesta segona foto s'ha emportat 21 vots, 12 més han estat per la quarta, la del paisatge glacial (era la meva elecció), 3 per la primera i un per la tercera.
El motius esgrimits és on veig la curiositat del resultat, doncs han estat 12 que han escollit per la composició, 10 per el reflex, 9 que han triat per els tons i 3 per les simetries, la resta no s'ha pronunciat.
No sé com ho veieu vosaltres, com a anècdota ús diré que l'única foto que he presentat a concursos ha estat també la segona però en cap dels casos ha passat de la primera selecció...

Comentaris

  1. Opinions, gustos i criteris ben variats !!

    :-))

    ResponElimina
  2. Tenint en compte que aquest tipus d'estudis amb aquest tipus de mostra, que només es representativa de sí mateixa, podríem extreure com a conclusió que: les aurores estan de moda.
    No?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs jo creia que estàvem sobresaturats d'aurores ;-)

      Elimina
  3. Hola Pere. Llego tarde, pero a mí me encantaba la primera. Sobre ésta, me gusta la ambientación que tiene: fría, espacial, inerte. Esa aurora termina de reforzarla con un aquí, frío, oscuro y quieto y un allí cálido y vivo, donde algo está pasando. Es como si fuera la estela cálida de ese cohete que nos trae un efímero verano al apacible y recogido invierno de enero de 1999 en Ohio. La titularía "Durante un instante fue verano en la tierra".

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Antonio, tomo nota de tu comentario, aunque ya puedes ver que no hubiera influido en el resultado final, si que es importante para mi tu punto deto de vista.
      Muchas gracias!

      Elimina
  4. Les Aurores és un fenomen que no tothom pot veure, són curioses i espectaculars és a dir atrauen, un paisatge gèlid tampoc està a l'abast de tothom, però no és un fenomen. D'aquí es poden treure resultats i conclusions i poden ser resultats diferents a la nostre idea.
    Petons.



    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Esther, gràcies per la teva reflexió, tot i que no acabo d'entendre ben be el que vols dir ;-)
      Un petó.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab