On el temps s'atura

Avui us deixaré descansar, l'entrada d'avui no convida a fer cap mena de filosofia, només vull transportar-vos a un paisatge desolat, semidesert on predominen únicament dos colors i on la natura es mostra amb tota la força.
Allunyats a molts kilòmetres de la "civilització" et pots trobar amb escenes com aquesta sigui a l'altra costat del mon o sigui al costat de casa, només cal saber aprofitar el moment i sobretot gaudir-lo, qui sap si mai tornaràs a veure quelcom com el que tens davant els teus ulls... on el temps s'atura.
Bon cap de setmana!!

Comentaris

  1. Molt macos aquests rajos de llum i l'emmarcat negre a dalt i a baix. Ja sé que no ets de retallar, però poder aquesta imatge demana un format més "`pano", no?
    Bon cap de setmana també :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones Pepet, la imatge que proposes crec que també la tinc, sense retallar.... son dos horitzontals muntades en pano, aquesta és sencera, tal como era in situ... és que estar tantes hores allà sense cap bar o discoteca dona per molt jejeje

      Elimina
  2. Bon cap de setmana! I novamement, gràcies per compartir amb mi una tarda,un indret i un agradable passeig.
    S'ha de saber aprofitar cada moment, gaudir-ho i si a mes a mes el pots captar, molt millor i si el dia es torça per que una vaca es fica davant l'enquadrament saber treure un somriure del moment i continuar.
    Jejeje, Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sort que vaig "encarregar" núvols potents i boires, així els resultats s'intueixen espectaculars ;-)
      Aquesta és la idea, sempre, sembla que només gaudeixen els que fan fotos "normaletes"... ahhh, això era l'excusa jajaja
      Un petó

      Elimina
  3. Igualmente Pere. El momentazo y tu interpretación hacen una imagen impresionante, aunque creo que hay que verla en un monitor panorámico a plena resolución para disfrutar plenamente de ella. Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ese momento duró bastante José, es lo que tiene estar ahí arriba fuera de verano, los momentos duran... y duran ;-)
      Un abrazo

      Elimina
  4. Hola Pere. Aunque los aspectos fotográficos ya están comentados en FN, da gusto ver la simbiosis que tienes con Islandia y tu búsqueda más allá de los lugares de acceso turístico cómodo.

    Te doy dos enhorabuenas: la primera por el momentazo de luz de esta foto; la segunda por "La gran migración" y su selección como finalista.

    Saludos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Antonio,
      Te cuento un secreto?? No me importaria para nada vivir ahí...

      Muchas gracias, aunque esa foto no tiene nada que hacer al lado de Bence Mate o Cristobal, apuesto mas por las otras dos, sobretodo "Destino Final" ;-)

      Saludos

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab