(2009 - 2014) = 200.000

Aquesta propera setmana aquest bloc farà 5 anys i li volia dedicar una entrada a aquest fet.
Han estat cinc anys on poc a poc ha anat creixent en contingut i espero, en qualitat, cinc anys on tots junts hem anat descobrint nous països, m'heu acompanyat a Kenya, Madagascar, Tunísia, Egipte, Noruega, Islàndia, França, Itàlia, Grècia, Turquia, Les Cíclades, Les Balears, Les Canàries, el país Basc, El país Valencià, Cantàbria, Astúries, Andalusia, Extremadura, Galícia, Burgos, Múrcia, Alacant, sense oblidar Catalunya, amb les seves costes, muntanyes i boires ;-)
Moltes vivències, moltes nits sense dormir, moltes hores en avions i moltes il·lusions i somnis fets realitat.
Abstracció realitzada a Rio Tinto
També ha coincidit amb les 200.000 visites, una xifra de visitants totalment impensable el dia que vaig publicar el primer post i que ha anat creixent progressivament fins el dia d'avui.
Em fa especialment content el fet de que mai ha perdut la seva identitat malgrat els entrebancs, les crítiques i algunes situacions complicades que no venen al cas però que en algun moment m'han fet plantejar si valia la pena continuar.

Tenir a EEUU com a segon país amb més nombre de visites, per sobre de 30.000 seguit de Xina, Ucraïna, França, Alemanya i Rússia, tots amb més de 10.000 visites és també una gran satisfacció i diu molt que la gent valora el teu treball, la teva ètica i la teva sinceritat per damunt de diferències culturals, idiomes, etc...

Durant aquests 5 anys he pogut conèixer a molts de vosaltres, tant el visitants anònims com els que quan us ve bé feu algun comentari, he vist com el meu "estil" (si realment en tinc algun...) ha anat canviant i amb ell les meves fites, inquietuds i manera de fer. Miro enrere i veig un fotògraf nerviós que primava el resultat immediat per sobre de tot i tothom, gairebé em fa gràcia ara però no ho puc amagar ni esborrar, forma part del meu passat, ara em veig diferent, més pausat, no valoro tant les llums espectaculars que tant poc duren i porten de corcoll a molts de nosaltres, aquesta manera diferent de veure les coses no vol dir que siguis millor ni pitjor fotògraf sinó que has canviat, evolucionat o com vulgueu dir-li, el que us puc assegurar és que continuo gaudint de la fotografia com el primer dia i amb les il·lusions d'un nen petit intactes... però diferents i espero que vosaltres i les meves forces em portin a continuar uns altres 5 anys més.
Gràcies a tots per el vostre suport, les vostres visites, comentaris i sobretot, les vostres crítiques, les que veritablement m'han ajudat a "veure" clar el meu camí.

Comentaris

  1. I com bé deia Machado:
    Caminante...no hay camino...se hace camino al andar!
    I tu...segueixes caminant!
    Moltes felicitats!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Montse,
      I més ara amb tota la ferramenta que porto al maluc ;-)
      Gràcies!!!

      Elimina
  2. "espero que vosaltres i les meves forces em portin a continuar uns altres 5 anys més." Home, espero que més de cinc anys, no? Ànims que blogs cada vegada en queden menys i per a mí és on es troba l'esperit d'un fotògraf (apart de en les seves imatges, es clar!). Per molts anys.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquesta va estar la meva idea al començar-lo Oriol, no limitar-me a pujar una imatge de tant en tant, sinó donar-hi aquell toc personal, de vegades amb vivències, altres amb tècnica buscant no caure en la monotonia.
      Moltes gràcies!!

      Elimina
  3. Doncs per molts anys puguis anar prement el disparador i ensenyar els teus treballs en aquest espai.

    ResponElimina
  4. Ostres Pere quin mal rotllo más donat al posar dates d'inici i final. Pensava que donaves per acabada l'etapa del bloc i el deixaves.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Carai quin mal d'ulls! Volia dir "m'has donat".

      Elimina
    2. No Dani, de moment no... jeje
      Crec que encara és una eina actual i sobretot molt més duradora que les xarxes socials on la immediatesa dels likes i els seguidors deixa en l'oblit en qüestió d'hores qualsevol publicació, bona o dolenta.
      Salut!!

      Elimina
  5. Creix,creix,creix....i per molts anys!!
    Bonica abstracció.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Esther, no sabia quina foto posar avui, m'ha costat triar-ne una de Rio Tinto, potser en seguiran unes quantes ;-)
      Un petó

      Elimina
  6. Ostras Pere, con todo ese material nuevo que te han puesto hace unos meses esperemos que sean 5, 10. 15 o quien sabe los años, el titanio es casi indestructible, jeje. Muy guapa la abstracción. Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esperemos que lo podamos "probar" juntos en breve ;-)
      Muchas gracias José,
      Un abrazo

      Elimina
  7. Hola Pere, 2 xifres molt rodones i interessants. enhorabona !!!
    Però apart dels números, que sempre fan il.lusió, gràcies pel teu bloc a on. O només comparteixes les teves esplèndides fotos, sino també, i sobretot, la teva forma de viure la fotografia.
    Una abraçada
    Ramon

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tu també Ramon, tant per el comentari com per el teu bloc, una línia de treball del bo, Enhorabona que tu encara en tes més ;-)
      Una abraçada

      Elimina
  8. Endavant, ves fent camí tot recorrent espais i paisatges, pentinant amb la càmera detalls i vivències i, comparteix amb nosaltres just un pessic de les imatges imaginades i capturades.
    Moltes felicitats Pere!
    Un petó

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquesta es la idea i el projecte Mercè ;-)
      Moltes gràcies!!
      Un petó

      Elimina
  9. Feliz cumple para el blog Pere, y que siga muchos años más.
    Preciosa textura abstracta de colores químicos.
    Un saludo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias Antonio. Sacar algo diferente del Tinto en 2014 es una tarea difícil, celebro que te haya gustado, aunque sea un poquito ;-)
      Un saludo

      Elimina
  10. Ostres Pere! M'agraden molt aquestes abstraccions que fas últimament... Enhorabona per la teva trajectòria fotogràfica i per compartir amb nosaltres aquesta part de tu

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho celebro Lou, moltes gràcies a vosaltres per el suport ;-)

      Elimina
  11. Enhorabuena por este espacio que nos brinda excelentes imágenes y nos muestra el producto de mucha ilusión y un montón de sueños. Un saludo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Has resumido en cuatro palabras el proposito de este sitio, ahora falta conseguirlo ;-)
      Muchas gracias Javi!!

      Elimina
  12. Felicitats per la gesta company! I endavant amb l'il.lusió per seguir-lo fent durant molt de temps!
    Un saludo,
    Fran :)

    ResponElimina
  13. Enhorabona, Pere. Un reconeiximent molt mereït.

    ResponElimina
  14. 5 anys en el que he gaudit i après molt, esperem que siguin 5 anys més com a mínim!
    Per cert la foto la vas fer al planeta terra?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jordi, cinc anys en els que hem compartit molt, no solament a nivell virtual sinó amb sortides... incomptables ;-)
      Si clar, a Rio Tinto ;-)

      Elimina
  15. Jo em vull afegir a les felicitacions. Més enllà de les xifres de visites i anys d'existència del blog, voldria destacar la qualitat dels continguts. No només les imatges sino també els textos. Personalment trobo que és aquesta combinació de bones imatges amanides amb textos de qualitat el que arrodoneix el plat, si se'm permet la metàfora.
    Espero poder seguir-ne gaudint.
    Jcarles

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Jcarles, de vegades penso que se m'envà una mica l'olla amb els texts, les teves paraules ajuden a continuar amb la línia.
      Salut!!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab