TERUEL PUNTO PHOTO - 2014

Aquest passat cap de setmana s'ha inaugurat TERUEL PUNTO PHOTO 2014, dedicat exclusivament a la fotografia de Natura, ha estat un cap de setmana magnific on he pogut gaudir de xarrades super-interessants, veure extraordinàries exposicions però sobretot gaudir de la exel·lent hospitalitat de la gent de l'organització, encapçalada per l'incansable Ángel Mallen i el Pedro J. Pascual, dos CRACKS, la gent de Terol amb qui he tingut el plaer de tractar i també, com no, amb els amics i companys d'afició que hem coincidit, la majoria, els de "sempre" com el Javier Camacho, el Pedro Javier Pascual, el Uge Fuertes i les seves respectives famílies, i tots els altres companys amb qui solem coincidir en jornades fotogràfiques i festivals de concursos.
Nord de Islàndia, vista aèria Canon 5D Canon 70-200mm 
Destacar una de les exposicions per sobre les altres em seria difícil, a més, per qüestió d'horaris tampoc les he pogut veure totes, però si que he pogut gaudir de la majoria i us en recomano la seva visita i que dediqueu uns moments a la meva, "Magia Efímera", de la que la foto que acompanya l'entrada avui en forma part i que podeu trobar al carrer Yague de Salas compartint sala amb Uge Fuertes i la seva exposició "Desenfocando la Mirada".
En un moment de la visita comentada a la meva expo (Foto del mòbil)
Cal dir que les ponències han estat totes molt interessants i instructives, algunes ja les havia vist anteriorment però va estar molt interessant escoltar a l'Uge quan ens va "descobrir" les seves "idas de olla...", emocionant quan el Javier Camacho va parlar de la part social i humana de les seves expedicions al Himalaia, les tècniques d'alta velocitat del Dimas Serneguet, l'impressionant desplegament de "cacharros fotográficos" del David Santiago, la forma de composar del José B. Ruiz o els consells del Eduardo Blanco.
També les xerrades informals que hi han hagut davant els àpats o mitigant la sed amb alguna cervesa, recordo com en poca estona amb el Javi vàrem donar varies vegades la volta al mon... i el caliu i debat sempre interessant amb la gent de Montphoto i Asafona.

Aprofito per desitjar-vos unes bones vacances a tothom.

Comentaris

  1. Eiiiii ... que cansado ¡¡¡¡ esto de darle vueltas al mundo desde la barra de un bar con una cervecica en la mano ... jejeje ... un placer y ten cuidado con los rios de Islandia que son muy traicioneros o con las avionetas viejas que de vez en cuando se caen al suelo ... Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me lo pasé en grande con vosotros Javi... respecto a lo de tener cuidado, mira quien fué a hablar jajaja y no me tires de la lengua ;-)
      Un abrazo y hasta pronto!!

      Elimina
  2. Con tanto buen fotógrafo participando en este evento no me extraña que merezca mucho la pena acercarse a verlo.
    Un abrazo y felices vacaciones para ti también.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Daniel, las charlas entre bambalinas tampoco tenian desperdicio jjeje, a ver si coincidimos de nuevo.
      Un abrazo!!

      Elimina
  3. Molt ben descrites les jornades viscudes,Pere.
    Per la meva part,em va encantar conèixer el treball i les persones que ressalteu la bellesa de la natura a través de les vostres imatges i escoltar les vostres vivències al moment de fer-les moltes vegades em va emocionar i posar el pell de gallina.
    Aprovecho esta entrada para felicitar la organización y lo bien que nos cuidaron.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'en alegro Esther, ha estat un bon cap de setmana fotogràfic i serà un mes extraaordinari per la gent que pugui anar gaudint de les exposicions, en resum, una gran festa de la Natura amb majúscules i de la fotografia.
      Un petó

      Elimina
  4. Enhorabona per la expo.
    Segur que estant tú té mes nivell.
    Bones fotos.
    Salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No Vicenç, jo soc un més dels que exposen, hi ha fotògrafs molt bons a nivell internacional als que només puc admirar.
      Moltes gràcies!!
      Salut!

      Elimina
  5. Enhorabona Pere, les tres fotos de fons que es veuen en la segona imatge, són d'un nivell altíssim com la resta de l'expo suposo.
    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquestes tres, juntament amb altres tres, eren les que estaven en format gran i jo també crec que eren les que tenien més "chicha" ;-)
      Gràcies Jordi!!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab