Cicatrius

Avui us deixo amb una imatge aèria d'una zona semidesèrtica on els elements han deixat la seva empremta a modo de cicatrius, potser no és una imatge estrident ni amb grans pretensions, que no les té, però si que és un tipus de fotografia que em té ben enganxat.
La gràcia d'aquesta variant de la fotografia de natura és que segurament si no dic el que és la majoria dels espectadors deixarien volar la seva imaginació buscant-li un significat que a lo millor no té.
Recordo unes quantes converses amb amics i coneguts del mon de la fotografia que solien dir: "Tu estàs encasellat..." i si, ho tinc que reconèixer, ho estic, ho vull i ho gaudeixo, no m'ho agafo com un comentari negatiu sinó ben al contrari. ;-)
La Natura em té ben atrapat, em va costar uns quants anys descobrir-ho però ara puc afirmar que m'acompanyarà fins que el meu cos aguanti.

Comentaris

  1. Hola Pere, encara tinc un somriure a la boca després de llegir la teva entrada d'avui, dons tant bon punt he acabat de llegir-la el primer que m'ha vingut al cap ha estat:

    Ostres, que per molts anys sigui!!!

    I vés per on que vaig avall per fer-hi el comentari i veig el de l'Esteve, casualitat o no el cert és que espero que puguis gaudir de la natura per molts i molts i anys!!!

    Salut

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho celebro Toni, al menys ha servit per quelcom positiu ;-)
      I moltes gràcies i amb la vostra companyia per descomptat!
      Salut!

      Elimina
  2. Si, jo continuo, jeje, per molts anys puguis anar descobrint meravelles, sigui en grans espais, en detalls especials o en composicions que crees quan t'allunyes o t'apropes a la natura, aquelles que només tu has vist.
    Un petó

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquesta és la idea Mercè, tu fa molt de temps que em coneixes i molt bé per cert i celebro que sempre estiguis allà o més ben dit, aquí.
      Un petó

      Elimina
  3. Gaudeixes la natura des de la terra i el més petit fins l'infinit i perceps moltes recompenses, gaudint del que fas, no és d'estranyar que vulguis seguir gaudint per molts anys.....

    I que nosaltres ho puguem veure!!!

    Salutacions.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho has reflectit molt bé, des del més petit fins l'infinit ;)
      Moltes gràcies Esther!

      Elimina
  4. T'imagino mirant el google-earth i planificant futurs viatges fotogràfics amb aeroports petits propers ;-) Si necessites un acompanyant per anar al desert del Gobi igual m'apunto! Una abraçada i segeuix aquest bon treball que fas

    ResponElimina
    Respostes
    1. Imagines bé Eduard ;-)
      Mira que t'agafo la paraula...
      Moltes gràcies!
      Una abraçada

      Elimina
  5. Sempre m´han agradat aquest tipus de foto.
    Molt guapa.
    Salut.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab