Alps 2015, modo ON

Darrers dies per acabar d'enllestir una nova escapada als Alps, aquesta vegada amb més dies, més alçada, més trekkings i més ganes... moltes més ganes.
El que semblava tant llunya en el temps, s'ha apropat d'una manera molt ràpida, un mes de setembre que semblava que no arribaria mai i ja el tenim a tocar, ara tot son presses, mals de cap, planificacions i dubtes.
Un cop definides les destinacions, s'han hagut de triar les localitzacions, les millors hores per fotografia, els llocs on dormir, equip fotogràfic i roba d'abric, si d'abric... aquí ens estem fregint de calor tot l'estiu i allà on vaig, ara mateix (17:05) estan a 5º, està clar que l'alçada és un factor determinant però aquest seguiment que li faig a les temperatures del lloc on dormirem em porta molts dubtes a l'hora d'escollir la roba, al no poder portar una maleta i tenir que utilitzar una motxilla tant per l'equip, roba i accessoris, cal optimitzar molt bé l'espai i el que hi tinc que incloure per poder gaudir dels llocs i no patir-los i a la fi, tornar d'allà amb imatges com la que il·lustra aquesta entrada, feta fa més o menys un any als Alps francesos en una escapada on les llums ens varen somriure gairebé cada dia...
Esperem que aquest any tornin estar allà en els moments àlgids i a la tornada us pugui mostrar imatges semblants i explicar noves vivències i noves aventures.
;-)

Comentaris

  1. Que vaya muy bien tu viaje Pere, que tiene una pinta estupenda. Seguro que te traes una buena colección de fotografías como ésta que nos enseñas. Suerte en tu búsqueda de la luz ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eso se intentará Dani aunque cada vez tengo mas claro que somos unos afortunados, traigamos o no buenas fotos, las vivencias no nos las quita nadie ;-)
      Muchas gracias!!

      Elimina
  2. Que tengas muchísima suerte en la escapa y que las luces te acompañen.
    Espero las fotos de la vuelta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Se intentará Iker y sino, a disfrutar de la experiéncia.
      Muchas gracias Colega!!

      Elimina
  3. Bon viatge i que tinguis sort amb el temps i totes les circumstàncies que poden facilitar una experiència ben positiva i una targeta plena de fotos fantàstiques.
    Un petó

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Mercè, per els consells i per el suport.
      Així ho espero!
      Un petó

      Elimina
  4. A gaudir! del viatge, de la llum i de les vivències, segur que portes bones captures.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Esther, sincerament arriba un punt on els resultats fotogràfics perden protagonisme, no sé si em durarà però és com estic ara mateix ;-)

      Elimina
  5. Pere, no se pas que dir-te(ja t´ho han dit tot el altres companys) només molta sort i fins aviat. un pto.

    ResponElimina
  6. Bona sort amb les llums i bona experiència! ! !
    Jo pensava que un tio valent com tu amb una samarreta en tenia prou :-p

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab