L'altra cara de Montphoto

Que Montphoto és un concurs diferent de la resta molta gent ho sap, especialment els que hi hem estat en alguna de les seves edicions. Aquest any complia la majoria d'edat, 18 anys des de la primera versió fins arribar a l'actual, amb uns fonaments forts i assentats i amb molta projecció de futur, tan nacional com internacional.
El canvi de dates del pont de la Puríssima al primer cap de setmana d'octubre em va provocar cert recel la primera vegada que ho vaig escoltar però tant la qualitat, ponències com participació ha estat de nou un èxit, centenars de persones vingudes d'arreu d'Espanya i algunes estrangeres s'han donat cita en aquest certamen i el seu Festival.
Clicar per veure el vídeo
Ara us deixo amb el reportatge que n'ha fet MiramarTV, un dels millors que he vist mai d'un concurs de fotografia, felicitar al Paco Membrives per la seva encertada intervenció i manifestar el meu orgull per formar part de la que considero la "Família Montphoto"

Comentaris

  1. Ojalá otros medios también dieran tanta importancia o estas cosas y no solo a este mundo corrupto por el hacen creernos que estamos rodeados...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Totalmente de acuerdo Iker, la podredumbre que nos rodea no nos puede vencer teniendo todas estas maravillas como válvula de escape...

      Elimina
  2. Hola Pere!!
    Enhorabona pels premis i per la teva divulgació...
    El teu treball és magnífic, quan em queda per aprendre...
    Per cert, quasi no tens visites al blog, jejeje.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs veient el teu, crec que a mi si que em queda molt de camí per fer, sobretot les teves dos darreres creacions. Enhorabona!!
      Moltes gràcies Dimas!

      Elimina
  3. Per fi he pogut veure el reportatge !!...
    M'ha agradat molt Pere....he vist moltes fotos impressionants.

    Enhorabona pels premis...son ben merescuts !

    Un petó.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Carmina, ja dic que no havia vist mai un reportatge tant complert i ben fet en una TV de un concurs, crec que tots els que en formem part ens em de sentir orgullosos d'aquest fet.
      Un petó.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab