Parlant amb Deu

De vegades penses que ja ho has vist tot, i mes un dia com ahir, en que veníem d'una posta de sol impressionant en una de les poques cales de la Costa Brava on pots veure com el sol s'amaga davant teu, dons no! no ho havíem vist tot!! faltava una nit plena de llum, color i núvols que va posar el colofó a una, fenomenal en tots els sentits, sortida fotogràfica.
Penjo aquesta mena d'al·legoria, dons quan ho vaig contemplar... vaig proposar de captar aquests petits núvols que amb la llarga exposició es dirigeixen cap a la dreta, com si la terra estigues parlant veritablement amb el seu Creador. Fruit de la llarga exposició també ha quedat immortalitzada una subtil circumpolar.


Canon 5D Mark II, Canon EF17-40mm f/4L USM, a 17mm, 481 seg.  a f/4 ISO 100, trípode, cable disparador.

Comentaris

  1. vaja quin espai que tens pere,
    felicitats per veure el que veus i gracies per compartir-ho
    anire pasant
    m'agrada molt!

    angels

    ResponElimina
  2. Preciosa,Pere, gràcies per tot,per compartir amb nosaltres, aquesta fotografia,per portar-nos aquest indret tant preciós i per "encarregar" uns núvols tant impresionants.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Una altre imatge sorprenent, segueixo al.lucinant que sigui possible obtenir aquestes imatges espectaculars, amb tants colors i vida amb una exposició adequada durant la nit, a més saber-ho fer cal tenir en compte que no veus el que estas retratant, en tot cas ho imagines i aconsegueixes captar-ho en el sensor.
    A més dels tons, aquest verd, la composició, l'entorn ferestec i espectacular, m'encanta el dibuix que fan les línees dels núvols que sembla que busquin el núvol de color taronja de la dreta.
    Gràcies per compartir-ho.
    Un petó Pere

    ResponElimina
  4. Una imatge ben bonica. L'enquadrament molt agradable. La diferencia entre una foto maca i una foto espectacular la marquen aquests nuvols tan ben captats.
    Veig que va ser una nit profitosa...
    Salutacions.

    ResponElimina
  5. Angels, gràcies per passar, es un plaer compartir-ho amb vosaltres.

    Esther, potser de cara a finals d'estiu hi ha alguna sorpreseta addicional... =)
    Un petó.

    Quanta raó tens Mercè, de vegades no veus res, però tot te un secret, no es que vegi a la foscor, sinó que m'imagino el paisatge com si fos de dia :))
    En aquesta potser me vaig passar una mica amb el to "celestial" ;)
    Un petó.

    Hola Pepet, la nit va estar molt profitosa, la llàstima es que desseguida en varem quedar sols.. i es que la gent.. no està acostumada a això ;)
    Una abraçada Chaval!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab