La Mort tenia un preu

Segur que ho deu haver pensat la presa abans de ser capturada per aquesta mosca predadora (Asilidae), però de bon matí els insectes tenen la costum de sortir a menjar, en aquest cas el "preu" de l'esmorzar, ha estat la seva vida, dons no sols s'ha quedat sense menjar sinó que ha servit d'aliment a la mosca assassina i de retruc han fet de models per mi.
Tot ha passat en un instant, no he vist la captura, estava pendent d'un espiadimonis de coloraines, molt maco, mentre unes fulles s'han mogut, desprès les del costat, que han estat les que m'han cridat l'atenció i he vist el desenllaç final, com ja estava travessada per el fiblo mortal i que m'ha permès captar-ho per tots vosaltres.


Degut a les precàries condicions de llum, he tingut que tirar de flash, a 1/4 de la seva potencia per tal de poder ressaltar els detalls del cos de la mosca i recolzar-me en un mono-peu per minimitzar la trepidació.

Canon 5D Mark II, Canon EF100mm f/2.8L Macro IS USM , 1/100 a f/14.0 ISO 100, tub Kenko 20mm, trípode i flash Canon Speedlite 580EXII

Comentaris

  1. Estupenda fotografia!! Gràcies per les explicacions i per compartir la informació sobre l'equip utilitzat!!

    ResponElimina
  2. el que soc incapàs és de pensar tot el que has pensat en un moment 83 peus, 1/4 flaix,...) i que la mosca no acabi volant abans de tenir-ho tot a punt. Mestre

    ResponElimina
  3. Veig que fins i tot els macros se't donen bé. jo encara no m'hi he ficat en aquesta disciplina.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab