S'apagarà avui?

Els que tenim la sort de viure en aquest indret de Catalunya podem anar des dels cims del Pirineu a la Costa Brava amb molt poca estona, aquest fet, de vegades poc valorat per una immensa part de la població es un autentic privilegi, dons la nostra petita terra te una infinitat de contrastos de paisatge i de clima i en podem gaudir o patir d'ells sense tenir que fer grans desplaçaments.

Aquesta entrada em serveix per donar peu a introduir la foto d'avui, una posta de sol colorista al nord de la Costa Brava, en només 10 minuts el cel va canviar 20 vegades de tons, composició i colors, una meravella per la vista i per els amants de la natura i un autentic.estres per mi, dons no veia com parar de fer fotos... però... feia no pas massa, estava en el Pirineu fent macros i amb una temperatura no gaire estival, la veritat...prova aquesta irrefutable del que parlava abans dels diferents "microclimes" i tresors naturals que podem degustar i que es troben a l'abast de tothom, només cal descobrir-los.
Dubtava a l'hora de triar el títol, al final m'ha semblat adient fer referencia al que sentia quan ho estava mirant, era realment una posta de sol o... un reflex d'un incendi a les muntanyes del darrera???
Era un instant en el temps o la visió perduraria entrada la foscor???
S'apagarà avui??

Canon 5D Mark II, Canon EF17-40mm f/4L USM, a 17mm, 2 seg. a ISO 50, trípode.

Comentaris

  1. Esperem que no s'apagui mai! i tens tota la raó , vivim en un veritable " Paradís" que sovint, i ho dic per mi, desconeixem força!
    Molt maca Pere!

    ResponElimina
  2. Tens tota la raó, estem a prop d'escenaris magnífics, la diferència està en que tu saps buscar el moment adequat per fer lluir la seva bellesa !

    ResponElimina
  3. Los colores del contraluz sobre el cielo y sus reflejos en el agua son preciosos. Realmente es un privilegio.
    Un abrazo.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab