Fagedes de la Garrotxa

Que el temps va a la seva bola ho tenim mes o menys clar, ara, aquest any sembla que s'emporta la palma, aquest matí aprofitant que faig unes petites vacances, m'he apropat a les dos fagedes que tinc mes a la vora de casa.
De fosc m'he plantat a la Fageda d'en Jordà amb moltes ganes, dons havia una boira densa, però ha estat sortit d'Olot en direcció a Cala Guapa que la boira ha quedat en un no res, de totes maneres i com ja estava allà he volgut anar a donar-hi una ullada i de pas veure sortir el sol entre mig dels seus arbres.
Havia molta fulla al terra, amb coloret de tardor, però les que no havien caigut eren verdes ....verdes...., ho veureu millor en la següent foto feta només uns instants abans de la primera i amb molt menys contrast lumínic.
Com encara era aviat, he decidit anar a la Grevolosa i aquest cop si he encertat, estava tota coberta de boira. Sense entretenir-me he anat directe cap a una localització que ja tinc mes o menys estudiada, però a mida que anava pujant ha començat a fer vent...quina mala sort que tinc avui...he pensat...
dons no, quan he arribat hi havia boira, cada cop menys, però m'ha permès fer unes quantes fotos, per il·lustrar el bloc he triat aquesta en que es veuen els faigs sense fulles, la majoria eren a terra i les poques que tenien els arbres eren verdes...així dons tindrem que continuar esperant la tardor a les nostres fagedes.

Comentaris

  1. Aquest any els colors de tardor es faran esperar.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Hola Pere, aun con la falta de color has conseguido captar unos momentos muy bellos, me gusta mucho la primera, es una foto que no deja indiferente.
    Un beso.

    ResponElimina
  3. Pere, tardor totalment atípica, tant per la metereologia com per la meva disponibilitat a poder sortir a fer fotos.
    Que hi farem.
    De totes maneres l'any passat va passar quelcom semblant, recordo haver pujat un cap de setmana al montseny i faltaven uns dies perque les fulles agafessin el seu màxim de color, durant els dies posteriors, un dia va fer molt vent i al següent cap de setmana totes les fulles ja eren a terra.
    Fa dos anys, vaig anar a la Vall d'Aran a fer una taller amb l'Oriol Alamany i la tardor portaba un retard d'almenys 15 dies degut a les temperatures tant altes del mes de setembre i primera quinzena d'octubre.
    Que hi farem!!
    Salut!!

    ResponElimina
  4. Quins llocs més bonics tens apropet. Son llocs per endinsar-se i així ho vas fent, anar oblidant el dia a dia i anar desconnectant de la part material i connectar amb la natura i l'esperit.
    Un petó!

    ResponElimina
  5. Tots estem esperant els grocs de la tardor i sembla que no arriben ... ara que quan hi siguin a l'igual que l'any passat un cop de vent els els tirarà a terra !!!!

    ResponElimina
  6. Hola Santi, per el que he vist avui, penso que a una certa alçada ja hi ha d'haver-hi colors...
    Salut!

    ResponElimina
  7. Hola Eva, me alegra que te guste.
    Un petó!

    ResponElimina
  8. Jordi, aquest cap de setmana vaig a Ordesa, a veure si tinc una mica de sort i puc veure el parc en el seu màxim esplendor...i que no em passi com a tu.
    Ens veiem!!!

    ResponElimina
  9. Hola Esther, tens raó, aquest matí si que he desconnectat...tant en un lloc com a l'altre m'ho he passat d'allò mes be, amb colors o sense penso que he tret profit a la sortida.
    Un petó.

    ResponElimina
  10. Hola Jordi,
    Això n'és un perill, tal com està tot...si fa fred, a la primera ventada tot per terra... i son molts de dies d'esperes, per això de tant en tant vaig a donar-hi un cop d'ull ;)
    Salut!

    ResponElimina
  11. Bones Pere, la primera es realment guapa, trobo que has sapigut trobar un ordre i una compo molt bona. Enhorabona, doncs ens mostres que inclus en dies de cel ras tb es poden fer coses guapes.

    Salut!

    ResponElimina
  12. Bones Gorka,
    Sabia que hi trobaries un sentit, de fet no es un lloc fàcil amb tant arbre i roques, però la llum m'ha ajudat a arrodonir la compo.
    Ahh! I aquesta no te sobre-saturació...jejeje, només balanç de blancs manual i 25 de vibrance, pola i una mica de sort amb la llum.
    Salut!

    ResponElimina
  13. Bones Pere
    Veig que has anat d'exploració.
    La primera en gran es magnifica.
    Pensoq ue la Fageda és dificil de trobar composicions amb sentit doncs tot i que a mi hem costa a toto arreu aqui és quasi impossible, pero en canvi tu li has trobat.

    ResponElimina
  14. Unes imatges excepcionals.
    Salutacions.

    ResponElimina
  15. Hola Esteve, això que dius, ho puc certificar...no sabria dir-te quantes vegades he anat a la Fageda i gairebé totes n'he tornat amb un cert aire de frustració, dons hi han masses arbres per una composició amb sentit, ara ahir vaig fer un parell de fotos que em varen omplir.
    Salut!!

    ResponElimina
  16. La primera té una llum molt maca, molt ben captat l'ambient.
    Tardor? Jo ja estic pensant en l'hivern... i en les falles, je, je...

    ResponElimina
  17. M’encanta el teu blog. Quina meravella de fotos. Jo també vaig boja per captar la màgia de la tardor, dilluns vaig pujar a Matagalls i la fageda que hi fa camí s’acosta a la perfecció. Passaré per aquí sovint. Una abraçada.

    ResponElimina
  18. En les falles Dr.??? Vostè es un catxondo...
    Celebro que s'hagi retrobat, ara a veure quan ens retrobem nosaltres...
    Salut!

    ResponElimina
  19. Hola Anna, benvinguda al bloc.
    Tens raó, les parts altes del nostre pais ja estan plenes de color, ara falta que arribin als "llocs típics" per veure fotos de tardor per tot arreu.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  20. Em temo que aquest any la tardor que busquem els fotògrafs durarà un suspir. Pasarem gairebé de l'estiu a l'hivern.
    Questión de menys d'1 més. pot ser m'equivoco però em penso que les fulles ocres, roges i grogues cauran de seguida per deixar pas als arbres despullats.

    Ja ho veurem i això que jo m'havia plantejat aprofitar bé la tardor aquest any :(

    ResponElimina
  21. Tant de bo t'equivoquis Dani, jo ja he vist colors de tardor, però a mes de 1.200 m. on la fresca i l'humitat del matí hi ajuden...ara resar perquè no faci vent i les fulles aguantin el procés.

    L'aprofitarem!! No en tinguis cap dubte!

    Salut!

    ResponElimina
  22. Que nosaltres l'aprofitem o no....això ja es veurà. Qui ja l'ha començat a aprofitar pel que veig, ets tu! :-)

    PD: he anat a can Juli...i he vist...algunes cosetes...jejejeje ;-) ja tinc ganes de veure-la sencera!!!! ;-)

    ResponElimina
  23. Hola Montse!
    Avui ja fa temps de tardor, potse encara hi estiguem a temps...

    Un petó!

    P.D. Espero que el que hagis vist t'hagi agradat ;)

    ResponElimina
  24. HOLA PERE

    PER COMPOSICIO...COLORS... CADASCU TE EL SEU PUNT DE VISTA, I LA "MIRADA FOTOGRAFICA"

    MOLT BONES FOTOS

    SALUT
    JOAN

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Joan,
      Tens tota la raó, la diferència sempre la marca la "mirada"
      Gràcies per la visita.
      Salut!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab