Pics d'Europa

Una vegada mes he intentat apropar una foto meva a l'estil Ansel Adams, un dels referents, del que en podeu veure una mostra de la seva obra als enllaços que hi han a la dreta del blog, es tracta d'una panoràmica dels Picos de Europa, vistos des dels cims de Cabrales amb les darreres llums de la tarda, aprofitant l'ocasió por donar relleu i volum a les muntanyes.
La vista que us presento avui, esta presidida per el Naranjo de Bulnes, mes conegut allà com a Picu Urriellu, que impressiona tant de lluny com quan ets allà.
Si algun dia hi aneu, no deixeu de pujar-hi, us ho recomano.




Si hi ha un lloc a Espanya on els seus paisatges et sorprenen dia rere dia, aquest lloc es Astúries i ja no parlem dels pics, dons allà el temps canvia a cada moment, pots pujar-hi amb un sol espatarrant i trobar-te una bona turmenta a dalt, o al reves, però l'important es pujar!!!
Jo gairebé puc dir que m'hi vaig passar unes vacances senceres, dons hi vaig estar-hi de nit, de dia...vaig veure sortir el sol, la posta i fins i tot i vaig "gaudir" una turmenta impressionant!

Comentaris

  1. Un fantástico juego de luz y sombras, excelente y contrastado virado. Me encanta la sensación de libertad, nunca mejor dicho.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  2. "Si algun dia hi aneu, no deixeu de pujar-hi, us ho recomano"
    Que impresionants són les muntanyes, quina immensitat, quina pau.
    Un perd la noció del temps ,cada moment es diferent,el temps canvia de cop i volta igual que les llums.
    Quina!!! sort poder gaudir dia i nit d'un lloc com els "Picos d'Europa".
    Si algún dia......hi anés.

    ResponElimina
  3. Gracias por tu visita Paco, la libertat no tiene precio ;-)
    Un abrazo!


    Ester, no dubto que algun dia hi aniràs, n'estic segur, amb lo que t'agrada la muntanya i les llums es un dels llocs ideals que he vist.. i n'he vist algun :)
    Un petó.

    ResponElimina
  4. És una imatge molt contrastada que comunica la immensitat que sents prop d'aquests paisatges espectaculars, prop de les muntanyes i espais oberts.
    M'ha portat bons records de quan vaig pujar-hi i contemplava aquesta vista des del coll.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab