Qui sembra vents...

....cull tempestes...es el primer que em va venir al cap al veure la potencia del cel, just a la posta del sol, just en el moment en que tot es tornava daurat, era qüestió d'aprofitar l'instant, immortalitzar-lo per poder gaudir-ne de nou al cap d'uns dies.
Aquesta introducció m'ha servit per dir-vos que de vegades la fotografia es com el bon vi, que cal deixar-la reposar, que agafi cos, textures i que envelleixi. El normal quan arribes a casa desprès d'una jornada on has fet alguna foto de la que et sens satisfet es descarregar-la ràpidament i sense pensar penjar-la a la xarxa per poder compartir amb els demés el que penses que ha estat una bona captura, però la teva tria en aquell moment està totalment condicionada per altres sensacions viscudes en la captura, son massa recents per poder escollir sense l'influencia del que acabes de viure i veure.

Aquesta n'és un exemple, al principi la vaig passar per alt, però al cap d'uns dies m'agradava mes i ara encara li trobo mes encant i la foto es la mateixa, el que ha canviat ha estat la meva percepció del moment i ja s'han esborrat les sensacions del meu cap, valoreu-ne el resultat si us ve de gust. :)

Canon 5D MII, 17-40mm L F/4.0 a  ISO 100, trípode i una obertura petita per treure els raigs de sol en forma d'estrella al voltant.

Comentaris

  1. Un cel realment espectacular i una foto fantàstica. Sóc un enamorat de les fotos de núvols i aquesta m'ha semblat magnífica.
    Enhorabona.

    ResponElimina
  2. Tens molta raó.
    L'emoció del moment, enfosqueix la percepció.
    Per això de vegades, torno a repassar el meu arxiu i segons el meu estat emocional en aquell moment en fa veure aquella foto que hi era allà oblidada.
    "La fotografia es una joia que només la veu qui te ulls per percebre-la".
    Que passeu una,bona revetlla.

    ResponElimina
  3. Gràcies per passar Albert, cel.lebro que t'agradi.
    Salut!

    Bona revetlla i bones vacances Ester, ja falta menys... segur que allà també "veurem" joies ;-)
    Un petó.

    ResponElimina
  4. La luz que has captado sobre las nubes y los reflejos del sol en la mar son preciosos. Pura y bruta belleza, me encanta.
    Un abrazo.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cova del Bisbe

IMATGES QUE INSPIREN - Una nova experiència

Història d'una Fotografia: L'altra Família Baobab